Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Μήνυση κι αγωγή στον διαιτητή Φώτη η Παναχαϊκή!


Φάση από τον αγώνα Αγία Παρασκευή - Παναχαϊκή. Στο βάθος ο  διαιτητής Φώτης Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή βεβαίωση και αγωγή εις βάρος του διαιτητή της αναμέτρησης με την Αγία Παρασκευή, Φώτη, για τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνος, θα καταθέσει η Παναχαϊκή! Αυτό γνωστοποίησε η διοίκηση της πελοποννησιακής ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα!

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Επίσκεψη στα γραφεία της ΚΕΔ έκανε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά την σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Φώτη του συνδέσμου Ευβοίας και των εποπτών Ανδρώνη � Ζησιμόπουλου (Πειραιά).

Ο κ. Κούγιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Τεροβίτσα και Σπύρο Παπαδάκο, ο οποίος ορίζει διαιτητές στη Γ' Εθνική κατηγορία αλλά και τον κ. Φινοκαλιώτη που ορίζει τους παρατηρητές αγώνα.

Το γεγονός που συζητήθηκε, ήταν η σφαγιαστική διαιτησία εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή στο παιχνίδι με Αγία Παρασκευή, με τα προκλητικά και εσκεμμένα λάθη του Φώτη και συγκεκριμένα την ακύρωση του κανονικού γκολ του Κυβελίδη στο 0-1, όπου δεν έγινε το 0-2 στο 70λεπτό του αγώνα, σε ένα ματς που η Παναχαϊκή έπρεπε να προηγείται με 0-5.

Ακόμα, ο μη καταλογισμός των τριών πέναλτι ένα εκ των οποίων του Αρχοντάκη που θα έπρεπε να επιφέρει την κόκκινη κάρτα και κατά συνέπεια την αποβολή. Ο καταλογισμός του ανυπάρκτου φάουλ στην γραμμή της περιοχής της Παναχαϊκής από το οποίο προήλθε το 2 γκολ στις καθυστερήσεις αλλά και η μη αποβολή και η μη αναγραφή του προπονητή Μίλτου Γκόφα, στο φύλλο αγώνος, ο οποίος προπηλάκισε αδικαιολόγητα τον διαιτητή στο ημίχρονο ενώ καμία αναφορά δεν έγινε για τον άγριο προπηλακισμό του, και ξυλοδαρμό του, στα αποδυτήρια.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαμαρτυρήθηκε συγχρόνως για το... όργιο διαιτησίας εις βάρος του Πλατανιά από τον διαιτητή Βρακά του ίδιου συνδέσμου με τον Φώτη Ευβοίας και το γεγονός πως σε εκείνο το παιχνίδι ορίστηκαν επόπτες, επίσης από τον Πειραιά.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή νιώθει μεγάλη ικανοποίηση, γιατί πληροφορήθηκε ότι, όλα όσα καταμαρτυρεί, έχουν καταγραφεί από τους παρατηρητές διαιτησίας και των δυο αγώνων και η ΚΕΔ είναι βέβαιο πως θα πάρει τις δέουσες αποφάσεις κατά των συγκεκριμένων διαιτητών και εποπτών.

Επίσης, επικοινωνία είχε ο κ. Κούγιας μετά την συνάντηση με τους ιθύνοντες της ΚΕΔ και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος, επίσης ενημερώθηκε για το τι συνέβη εχθές στα δυο γήπεδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, για ψευδή βεβαίωση και συγχρόνως θα καταθέσει αγωγή εις βάρος του διαιτητή Φώτη, για τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνος, όπου ανέφερε ότι εξυβρίσθει ενώ το μόνο που είπε ο κ. Κούγιας ήταν: 'ντροπή'.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα παραδώσει το βίντεο του αγώνα στην ΚΕΔ κατόπιν αιτήματος του προέδρου της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: