Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πατσίνι: «Υποχρεωμένοι να κυνηγάμε την πρωτιά»

Ευχαριστημένος από τη νίκη που πήρε η Ιταλία κόντρα στην Εσθονία, με σκορ 3-0 για τα προκριματικά του Euro 2012, ήταν ο Τζιαμπάολο Πατσίνι, ο οποίος σκόραρε το τρίτο τέρμα του αγώνα στο 68’.

Η «σκουάντρα ατζούρα» βρίσκεται στην πρώτη θέση του τρίτου γκρουπ με 16 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη Σλοβενία, που έχει και έναν αγώνα περισσότερο.

Μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση μετά το τέλος της αναμέτρησης, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και βοηθάω αυτήν την ομάδα. Αυτή είναι η Ιταλία, η οποία είναι υποχρεωμένη να κυνηγάει της πρώτες θέσεις σε κάθε διοργάνωση. Ολοκληρώσαμε τη χρονιά στην κορυφή με μία νίκη που χρειαζόμασταν. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι που είδαμε ένα γεμάτο και με πολύ ενθουσιασμό γήπεδο, ακόμα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κάτι που πάντα βοηθάει το ηθικό μας».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό μέρος, συμπλήρωσε: «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, επειδή μπήκαμε από την αρχή αποφασισμένοι και προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο, αν σκεφτεί κανείς μάλιστα και το γεγονός ότι στην Εσθονία δώσαμε πραγματική μάχη και νικήσαμε μόλις με 2-1 στο τέλος, χάρη σε δύο στημένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: