Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Στον αστερισμό του Βρύζα!!

Την απόφαση του Ζήση Βρύζα περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να δουν αν θα πρέπει να αλλάξουν πλάνα και να ξανανοίξουν το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Για την ώρα και μέχρι να τελειώσει ο αγώνας της Εθνικής, ο Γόντικας και τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας, δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς θεωρούν πως η προφορική συμφωνία που έχουν μαζί του, δεν θα αλλάξει. Παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον Ζαγοράκη και από οπαδούς του ΠΑΟΚ, να επιστρέψει στην Τούμπα και να αναλάβει εν λευκώ την αγαπημένη του ομάδα.

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως το θέμα είναι τυπικό, ο Βρύζας δεν θα κάνει πίσω και από Δευτέρα θα αναλάβει τα καθήκοντα του στην Παιανία. Μάλιστα λέγεται πως υπάρχει κάτι πολύ πιο δυνατό από μία συμφωνία στα λόγια, αλλά αυτό δεν πρόκειται να διασταυρωθεί, ειδικά από τη στιγμή που σε λίγη ώρα αγωνίζεται η Εθνική ομάδα. Νεότερα πολύ σύντομα.

Το σκέφτονται για Αμπντούν

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά οι πράσινοι έχουν ψηλά στη μεταγραφική λίστα τον Αμπντούν της Καβάλας, αφού ο παίκτης αρέσει στον  Φερέιρα. Αυτό που τους προβληματίζει και ακόμη δεν έχουν κάνει ουσιαστική κίνηση, είναι ο χαρακτήρας του Αλγερινού και οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει πως πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση. Μόνο για αυτό το λόγο ίσως κάνουν πίσω. Ήδη το ξανασκέφτονται, ενώ μαθαίνουν πως ο παίκτης προτιμάει Ολυμπιακό, γεγονός που δεν αρέσει στον Γόντικα.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: