Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Μπόλονι: «Δεν πάω στην εθνική»

Διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας ο Λάζλο Μπόλονι και τόνισε στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, ότι δεν τίθεται θέμα εθνικής.
Μετά από τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ρουμάνο τεχνικό να αναλαμβάνει την εθνική της Ρουμανίας ο Κωνσταντινίδης επικοινώνησε μαζί του και ο Μπόλονι του δήλωσε: «Μην ανησυχείτε δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στην εθνική. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Κάθε φορά που φεύγει ένας προπονητής, προκύπτει ενδιαφέρον για μένα».
Όλα δείχνουν ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να επέλθει οριστική συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Σε κάθε περίπτωση, ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα έχει σήμερα αναλυτική συζήτηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και το πιο πιθανό είναι να καλέσουν επίσημα τον Μπόλονι στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ρουμάνος έχει συμφωνήσει και για το τεχνικό τιμ. Συγκεκριμένα θα φέρει μαζί του ένα βοηθό κι έναν σκάουτερ, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ως γυμναστή τον Καρύδα και τον Στέφανο Αϊβαλιώτη ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: