Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Σκέψεις για επιστροφή στην Πόλη!!!

Το ενδεχόμενο διεξαγωγής φιλικού αγώνα με την Μπεσίκτας φέρονται να εξετάζουν στον ΠΑΟΚ. Οι επαφές που φαίνεται να έχουν γίνει με τους εκπροσώπους της τουρκικής ομάδας.

Σκέψεις για επιστροφή στην Πόλη!
Στην Κωνσταντινούπολη, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός έτους, ενδέχεται να βρεθεί ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport", οι επιτελείς της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο διεξαγωγής φιλικής αναμέτρησης με την Μπεσίκτας.
Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει, ότι έχει ήδη γίνει επαφή των δύο συλλόγων, για την πραγματοποίηση φιλικού μέσα στο καλοκαίρι. Εάν προχωρήσει το θέμα, ο αγώνας θα γίνει πιθανότατα τον Αύγουστο ή στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν είναι προγραμματισμένη η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2012.
Το πιθανότερο σενάριο είναι το παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξαχθεί στην Πόλη. Εάν συμβεί αυτό, θα είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός έτους, που ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στη γενέτειρά του, μετά την ιστορική βραδιά της 26ης Αυγούστου, όταν ο "Δικέφαλος" απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε, στα πλέι οφ του Europa League.
Η πρόκριση επί της "Φενέρ", εξάλλου, πανηγυρίστηκε έντονα από τους φίλους της Μπεσίκτας, η οποία έχει τα ίδια χρώματα με τον ΠΑΟΚ και το προσωνύμιο "αετοί". Μάλιστα, σε αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος, οπαδοί της σήκωσαν και πανό του "Δικεφάλου"!
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: