Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ψωνίζει… από Γαλλία ο Ψωμιάδης!!

Στην αγορά της Γαλλίας έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, τόσο για την ανεύρεση παικτών όσο και για προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι εξελίξεις γύρω από τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι άμεσες, καθώς οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά.

Το ίδιο συμβαίνει και με ορισμένους ποδοσφαιριστές, καθώς ο Σταύρος Ψωμιάδης έχει κάνει κινήσεις για να είναι προετοιμασμένος και μάλιστα φέρεται να έχει κλείσει ορισμένους παίκτες, όπως οι Ιβάνκοφ και Ενρίκες. 

Βέβαια η προσθήκη παικτών θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το εάν θα παραχωρηθούν οι Τζαμέλ Αμπντούν και Φερέιρα Ντουγκλάο.  

Σε περίπτωση που οι δύο παίκτες πουληθούν, τότε στα ταμεία της ομάδας θα μπουν εισρεύσουν αρκετά χρήματα και η έτσι θα μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη οικονομική άνεση στο μεταγραφικό παζάρι.

Εν τω μεταξύ στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός, ότι οι Αποστόλης Γιάννου και Τάσος Αυλωνίτης, άφησαν καλές εντυπώσεις στο φιλικό των Ελπίδων κόντρα στην Βουλγαρία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν με την παρουσία τους αν κριθεί απαραίτητο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: