Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

«Ο ίδιος άνθρωπος που απειλεί τον Πιλάβιο, απειλεί και μένα»!!

«Το πρόσωπο που απειλεί τον κύριο Πιλάβιο, απειλεί και μένα», δήλωσε στον FM100 ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας.
«Ο ίδιος άνθρωπος που απειλεί τον Πιλάβιο, απειλεί και μένα»!
«Μίλησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και μου το επιβεβαίωσε. Το έχω ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα. Τις τελευταίες μέρες δέχομαι ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα και περνούν μοτοσυκλέτες κάτω από το γραφείο μου, με στόχο τον εκφοβισμό μου», τόνισε ο κ.Κούγιας και πρόσθεσε:
«Το ίδιο κύκλωμα απειλεί και τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, τον κ.Κουρίδη. Είναι απάνθρωπο να φοβάμαι για τη ζωή μου και αυτό να αφορά το ποδόσφαιρο που αγαπώ τόσο. Η αστυνομία έχει φροντίσει να με προστατεύει».
Ο κ.Κούγιας μίλησε και για την πλαστή ενημερότητα της Παναχαϊκής: «Κατασκευάστηκε για να με πλήξουν ώστε να ανακαλέσω τις καταθέσεις μου για τα στημένα ματς. Ο λογιστής της ομάδας παραδέχεται ότι δεν κατέβαλε τις εισφορές, ενώ εμείς είχαμε τακτοποιήσει τα πάντα και αυτό φαίνεται από τους τραπεζικούς λογαριασμούς».
Αναφερόμενος στο ύποπτο ματς Ιωαννίνων-Καστοριάς, είπε: «Ηταν προφανές ότι στήθηκε. Οταν τελείωσε ο αγώνας, πήγα με ένα σίδερο και άνοιξα το κεφάλι του Σιντιμπέ! Ουδέποτε τόλμησε να με μηνύσει, ενώ ο Χατζάρας που παράκουσε τις εντολές μου να μην τον χρησιμοποιήσει, παραιτήθηκε. Κάποιοι παίκτες των Ιωαννίνων ήταν όλη μέρα στο κομπιούτερ και έπαιζαν στοίχημα!»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: