Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Tελευταία ευκαιρία για Τσέλσι!!

Τα ρέστα της παίζει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι την Κυριακή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αναφορικά με την υπόθεση τίτλου. Την Μπόλτον υποδέχεται η πρωτοπόρος Γιουνάιτεντ. «Επικίνδυνη» έξοδος για την Άρσεναλ, στα σημαντικότερα ματς της 30ης αγωνιστικής. 

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» διασταυρώνουν τα ξίφη τους Τσέλσι και Σίτι, γνωρίζοντας πως πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία και των δύο σχετικά με τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Γνωστές οι απουσίες των δύο ομάδων. Άλεξ και Μπεναγιούν για τους Λονδρέζους, Τζόνσον και Γκίβεν για την ομάδα του Αντσελότι. Οι «μπλε» προέρχονται από την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η ομάδα του Μαντσίνι θέλει να αφήσει πίσω της τον πρόωρο αποκλεισμό στο Γιουρόπα.

Μόνο νίκη σκέφτεται ο Άλεξ Φέργκιουσον και η ομάδα του, για το παιχνίδι με την Μπόλτον. Η Γιουνάιτεντ που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Μπόλτον και θέλει μόνο νίκη για να μην αφήσει κανένα περιθώριο στις συν-διεκδικήτριες της.

Στην έδρα της Γουέστ Μπρόμγουιτς, αγωνίζεται η δεύτερη Άρσεναλ και θέλει μόνο νίκη για να μείνει σε απόσταση βολής από τη Γιουνάιτεντ. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από τους «κόκκινους διαβόλους» έχοντας βέβαια και ματς λιγότερο και ζητούν μόνο το «τρίποντο» της νίκης.

Να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Μπράγκα και να συνεχίσει το «κυνήγι» της για την έξοδο στην Ευρώπη, θέλει η Λίβερπουλ. Οι «reds» του Νταλγκλίς έχουν δύσκολο έργο απέναντι στη Σάντερλαντ την Κυριακή το μεσημέρι με τον κίνδυνο να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών αγώνων την επόμενη σεζόν.   

Όλα τα ματς της 30ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/3/2011

Τότεναμ-Γουέστ Χαμ  (14:45)
 Άστον Βίλα-Γουλβς  (17:00)
Μπλάκμπερν-Μπλάκπουλ  (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόλτον  (17:00)
Στόουκ Σίτι-Νιούκαστλ  (17:00)
Γουέστ Μπρόμγουιτς-Άρσεναλ  (17:00)
Γουίγκαν-Μπέρμιγχαμ  (17:00)
Έβερτον-Φούλαμ  (19.30)

Κυριακή 20/3/2011

Σάντερλαντ-Λίβερπουλ (15:30)
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι  (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: