Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μετά τη Βαρκελώνη, ο τελικός!

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ συμφωνήθηκε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μετά το Final Four της Βαρκελώνης, με πιθανότερη ημερομηνία την 11η Μαϊου.
Η ΕΟΚ δια του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα, Τάκη Τσαγκρώνη συναντήθηκε με εκπροσώπους των φιναλίστ και συμφώνησαν να διεξαχθεί ο τελικός μετά το Final Four της Βαρκελώνης που έχει οριστεί για τις 6-8 Μαϊου.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού (Στεφάνου, Γεωργαντής) και του Ολυμπιακού (Σταυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος) τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα στο δεύτερο δεκαήμερο του Μάη με το ενδεχόμενο να οριστεί για τις 11/5 να είναι πολύ μεγάλο.

Κοινή απόφαση επίσης, όλων των συνομιλητών ήταν να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου με την παρουσία οπαδών των δυο ομάδων και όχι μαθητών με προσπάθεια ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εισιτήριων που θα μοιραστούν σε σχέση με τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Η ακριβής σύνθεση των εξεδρών του Ελληνικού, πάντως θα καθοριστεί μετά από συνάντηση των ομάδων, της ΕΟΚ, της ΓΓΑ και της αστυνομίας.
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: