Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Στέλνει το συμβόλαιο ο Χάκετ!!

Είναι πλέον οριστικό! Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντάνιελ Χάκετ είναι γεγονός, καθώς ο Ιταλός γκαρντ μέσα στις επόμενες ώρες θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διετές!

Στέλνει το συμβόλαιο ο Χάκετ!
Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν πλησιάζει απλά, αλλά… έρχεται στον Ολυμπιακό!

Εδώ και μερικές μέρες, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός γκαρντ θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ετών, με συνολικές απολαβές 1,7 εκατ. δολάρια.

Ο 27χρονος γκαρντ έλυσε το καλοκαίρι τη συνεργασία του με την Αρμάνι Μιλάνο, προκειμένου να βρει ένα συμβόλαιο στο NBA. Όμως, αυτό δεν έγινε και ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσει το Summer League, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Φέτος, ο Χάκετ είχε 10,5 πόντους (65,8% βολές, 46,9% δίποντα, 25% τρίποντα), 4,6 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ σε 28:43 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 7,8 πόντους (76,7% βολές, 52,1% δίποντα, 50% τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 24,3 λεπτά ανά αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: