Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

«Πάνω από 35 εκ. λίρες για Λεβαντόφσκι»!

Το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει εμπλακεί στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον εκπρόσωπο του Πολωνού στράικερ, Τσέζαρι Κουτσάρσκι, να επισημαίνει πως ο πελάτης του αναμένεται να κοστίσει πάνω από 35 εκ. λίρες για την αγορά του από τη Μπάγερν Μονάχου.
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν θέλει να προβεί στην απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Πολωνός στράικερ φέρεται να ενδιαφέρει τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι ωστόσο θα πρέπει να καταθέσουν πρόταση άνω των 35 εκ. λιρών στη Μπάγερν Μονάχου, αν θέλουν να ελπίζουν σε θετική απάντηση των Βαβαρών, όπως σημείωσε ο ατζέντης του παίκτη, Τσέζαρι Κουτσάρσκι.
«Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι μία πολύ υψηλή πρόταση, σίγουρα υψηλότερη από 35 εκ. λίρες, ώστε να σκεφτεί η Μπάγερν την πώλησή του. Ο Ρόμπερτ είναι ένας από τους ποιο πολύτιμους επιθετικούς στην αγορά, που εγγυάται γκολ, ασίστ και ενθουσιασμό. Το έχει δείξει αυτό καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του», δήλωσε πρωτίστως.
«Με έναν παίκτης της κλάσης του Ρόμπερτ, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται πολύ δουλειά, επειδή πραγματικά υπάρχουν μόνο δύο προορισμοί για να πάει στο μέλλον, η Αγγλία και η Ισπανία και μόνο με το ''οκ'' της Μπάγερν Μονάχου», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: