Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

«Θα μιλήσουμε ξανά με τον Μιλουτίνοβ»!

Εντός των δύο προσεχών ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοβ με την Παρτίζαν, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντράγκαν Τόντοριτς.

«Θα μιλήσουμε ξανά με τον Μιλουτίνοβ»
Νέο ραντεβού με τους εκπροσώπους του Νίκολα Μιλουτίνοβ θα έχει η Παρτίζαν μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντράγκαν Τόντοριτς, η υπόθεση του 20χρονου σέντερ, ο οποίος απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό, θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

«Τίποτα καινούριο δεν έχει συμβεί στην Παρτίζαν. Για την ακρίβεια, δεν έχει γίνει κάτι που να ενδιαφέρει τον κόσμο», δήλωσε αρχικά στη «Zurnal» ο Ντράγκαν Τόντοριτς για τις εξελίξεις στην ομάδα, με τον τεχνικό διευθυντή της Παρτίζαν να ερωτάται για την υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας, μέσα σε αυτές και τον Παναθηναϊκό:

«Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για την κατάστασή του. Με τους μάνατζερ του Μιλουτίνοβ είχαμε μιλήσει πριν φύγει για το Σαν Αντόνιο. Συμφωνήσαμε να μιλήσουμε εκ νέου όταν επιστρέψει στο Βελιγράδι. Ο Νίκολα ήρθε πριν μερικές και ο μάνατζέρ του θα έρθει στις 15 Ιουλίου. Οπότε, μέσα στις επόμενες μία ή δύο μέρες θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: