Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Αγκαλιά με Καλάθη!!

Λίγες ώρες χωρίζουν τον Παναθηναϊκό από τον Νικ Καλάθη. Ο 26χρονος γκαρντ δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει στο ΝΒΑ και είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Αγκαλιά με Καλάθη

Ο Καλάθης έχει εδώ και μέρες κλείσει την πόρτα στους Γκρίζλις, που ενεργοποίησαν από τη δική τους πλευρά έναν όρο για νέο μονοετές συμβόλαιο έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων, ωστόσο απαιτείτο και η συγκατάθεση του 26χρονου άσου. Ο διεθνής πλέι μέικερ δεν ήταν ικανοποιημένος ούτε από τα χρήματα (έστω κι αν ήταν κατά περίπου 250.000 δολάρια αυξημένα σε σχέση με πέρσι), ούτε από το ρόλο του στο Μέμφις (υπάρχει ο βασικός Μάικ Κόνλεϊ και ο ίδιος λογιζόταν ξανά ως τρίτη λύση, πίσω και από τον Μπένο Ούντριχ που ανανέωσε), ωστόσο περίμενε μήπως βρεθεί κάποια άλλη ομάδα από το ΝΒΑ που να τον ικανοποιούσε αγωνιστικά και οικονομικά. Οι Μάβερικς είχαν δείξει αρχικά ένα κάποιο ενδιαφέρον, αλλά τα ξημερώματα ολοκλήρωσαν τη συμφωνία τους με τον Ντερόν Γουίλιαμς και χάθηκε και αυτή η προοπτική.

Πλέον ο Καλάθης είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή, ισχυροποιώντας τον Παναθηναϊκό και ανοίγοντας το δρόμο για να γίνουν και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, αυτές των δύο σέντερ όπου μεγάλοι στόχοι είναι οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, με τον Στεφάν Λάσμε να βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο και πάντα «ανοιχτό» το θέμα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: