Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Φαν Πέρσι: «Στα αποδυτήρια μου κάνουν πλάκα οι Tούρκοι»

Η Εθνική Ολλανδίας βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός του Euro 2016, γεγονός που έχει κάνει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να «τρώει» μεγάλο «δούλεμα» από τους Τούρκους συμπαίκτες του.

Φαν Πέρσι: «Στα αποδυτήρια μου κάνουν πλάκα οι Tούρκοι»
Οι «οράνιε» είναι σε τρομερά δύσκολη θέση στα προκριματικά του Euro 2016 καθώς για να πάνε στα μπαράζ χρειάζονται τη νίκη κόντρα στην Τσεχία στο τελευταίο παιχνίδι και παράλληλα να μην νικήσουν οι Τούρκοι την αδιάφορη Ισλανδία.

Κάτι τέτοιο όμως φαντάζει πολύ δύσκολο και ο επικείμενος αποκλεισμός του συγκροτήματος του Ντάνι Μπλιντ, έχει γίνει αντικείμενο καζούρας για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στα αποδυτήρια της Φενερμπαχτσέ από τους Τούρκους συμπαίκτες του.

«Είναι δύσκολο... Δυστυχώς έχουμε βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και το μοναδικό που μας απομένει είναι να ελπίσουμε να κάνει το λάθος η Τουρκία και να μην πάρει το αποτέλεσμα. Δεν έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο... Στα αποδυτήρια της Φενέρ τους ακούω όλους να κάνουν πλάκα με την κατάστασή μας και να είναι σίγουροι ότι εκείνοι θα τα καταφέρουν...» είπε ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που διάγει μια από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας του στην τούρκικη ομάδα, έχοντας κάκιστη σχέση με τον Βίτορ Περέιρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: