Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Κυριακίδης: «Έχουμε καλή ψυχολογία και αγωνία ενόψει του ντέρμπι»

Αγωνία και καλή ψυχολογία υπάρχει στον Ηρακλή ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Παύλο Κυριακίδη, ο οποίος υποσχέθηκε σκληρή δουλειά κατά την παραλαβή του βραβείου του.

Κυριακίδης: «Έχουμε καλή ψυχολογία και αγωνία ενόψει του ντέρμπι»
Ο Παύλος Κυριακίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για ανέδειξε το γκολ του στο ματς του Ηρακλή με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ως το καλύτερο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Παράλληλα, τόνισε ότι θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (18/10, 20:30).

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου για το καλύτερο της 6ης αγωνιστικής. Από την πλευρά μου έχω να πω ότι θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να βοηθήσω την ομάδα μου και αν είναι δυνατόν να έρθουν και άλλα τέτοια γκολ».

Για το τρόπο με τον οποίο πέτυχε το τέρμα κόντρα στον ΠΑΣ είπε:
«Άμα δεν σουτάρεις δεν μπαίνει γκολ, η ομάδα στην αρχή δεν είχε μακρινά σουτ, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βάλει αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι μας».

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είπε:
«Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα που δίνει τρεις βαθμούς και αυτούς θα πάμε να πάρουμε. Το περιμένουμε με αγωνία έχουμε καλή ψυχολογία παρά το ότι δεν κερδίσαμε στα Γιάννινα και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το που αφιερώνει το βραβείο του, ο Κυριακίδης είπε:
«Στην οικογένεια μου και την κοπέλα μου που με στηρίζουν, σε όλη την ομάδα και στον κόσμο του Ηρακλή».

Σχετικά με το γκολ του Βέλλιου το οποίο πήρε την τρίτη θέση, ο Κυριακίδης είπε:
«Το συζητήσαμε και υπήρξαν τα ανάλογα πειράγματα… Το γκολ του Βέλλιου δεν ήταν τόσο όμορφο αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Απλά έτυχε να μπει ένα καλύτερο γκολ».

Ο κύριος Σεντελίδης (Γενικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Ηρακλή και παλιά μεγάλη δόξα του συλλόγου), την ώρα που έδινε το βραβείο στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, του ευχήθηκε να έχει υγεία, πολλές επιτυχίες και νίκες με τον «Γηραιό», αλλά και να επαναλάβει αρκετές φορές στο μέλλον, να βραβευτεί για τα γκολ που θα πετυχαίνει.

«Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για τον Ηρακλή αλλά και τον Παύλο η σημερινή, με την βράβευση για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει έτσι, να προσπαθεί, να τα δίνει όλα για την ομάδα, να πετύχει κι άλλα τέτοια όμορφα γκολ, και μαζί με τους συμπαίκτες του να χαρίσουν νίκες και βαθμούς στον Ηρακλή».

Στη διαδικασία της βράβευσης του Κυριακίδη βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, ο οποίος δήλωσε:
«Είμαστε περήφανοι για αυτό το γκολ και για τον Παύλο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ λέγοντας: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και θα είναι μια ωραία μέρα». Ενώ όταν του ζητήθηκε να κάνει κάποια πρόβλεψη για το ποιος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή θα σκοράρει είπε: «Εύχομαι να μην είναι ένας, αλλά τρεις ή τέσσερις. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα για αυτό το παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: