Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Πριν ο ΠΑΟΚ φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία...!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την πρόοδο του ΠΑΟΚ καιτο δρόμο προς μια μεγάλη επιτυχία όταν ο Ιβάν Σαββίδης δώσει λύση σε σημαντικά ζητήματα... εσωτερικής καύσης.

Πριν ο ΠΑΟΚ φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία...

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ενώ αρχικά έδειξε έντονη πολιτική δραστηριότητα και οι παρεμβάσεις του στην εσωτερική σκηνή ήταν συχνές, με το πέρασμα του χρόνου απομονώθηκε στο ρόλο του εχθρού του ποδοσφαιρικού συστήματος και άρχισε να ξοδεύει περισσότερα για να θωρακίσει την ομάδα του στον αγωνιστικό τομέα.

Όλα αυτά, ακόμη και για αυτούς που θα τα αμφισβητήσουν παρουσιάζουν πρωτοτυπία και έχουν να κάνουν κυρίως με τη οικονομική δυναμική του Σαββίδη και την έντονη προσωπικότητα που εισάγει από την προϋπηρεσία του στα κοινά της πατρίδας του.

Ποτέ άλλοτε ο ΠΑΟΚ δεν είχε την δυνατότητα να διαχειριστεί την βαριά του ποδοσφαιρική κληρονομιά με τον σεβασμό που του αναλογεί και κυρίως με άμυνες που θα του εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες για να εξελιχθεί. Για να φτιάξει ομάδα που θα ανταγωνιστεί οριστικά και με αισιοδοξία για θετικά αποτελέσματα όποιον προπορεύεται, όποιος και αν είναι ο τρόπος πoυ χρησιμοποιεί για να αφήσει τους υπόλοιπους πίσω.

Σε τελική ανάλυση, αν υποθέσουμε ότι μπαίνουν ορισμένα σημαντικά ζητήματα σε μια σειρά, κυρίως εσωτερικής καύσης, σαν αυτό των τζαμπατζήδων και ό,τι άλλο απασχολεί και φρενάρει τον ΠΑΟΚ, δημιουργούνται οι συνθήκες για να μπει σε οποιαδήποτε διαμάχη με καλύτερες προοπτικές. Έχοντας κλείσει ανοικτά μέτωπα στο εσωτερικό του, θα είναι πιο έτοιμος και πιο δυνατός σε όλα τα υπόλοιπα εξωτερικά.

Θέλω να καταλήξω στο εξής: Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια προόδου, εξέλιξης σε όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Δείχνει να βρίσκεται στην εκκίνηση και ο δρόμος είναι μακρύς. Όταν μάλιστα δώσει λύσει σε ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα με όλους αυτούς που δεν του μεταφέρουν την πραγματική εικόνα των καταστάσεων και δεν αναγνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει ΠΑΟΚ, όπως θα πρέπει να συμβαίνει, τότε δεν θα απέχει πολύ από μια μεγάλη επιτυχία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: