Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Χτίζει ομάδα (και γήπεδο) ο Μπέκαμ!!

Ούτε προπονητής, ούτε μάνατζερ. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα λιγότερο από ιδιοκτήτης ομάδας. Και μάλιστα στο Μαϊάμι.

Χτίζει ομάδα (και γήπεδο) ο Μπέκαμ
Θα δούμε μια νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πολιτεία της Φλόριντα; Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραδέχεται πως είναι εξαιρετικά δύσκολο ένα τέτοιο σενάριο. Πιο εύκολο όμως είναι η δημιουργία μιας ομάδας υπό τις οδηγίες του πρώην ποδοσφαιρικού αστέρα.

Δεν πρόκειται να αγοράσει κάποιον ήδη υπάρχων σύλλογο αλλά σκοπεύει να τον φτιάξει από την αρχή. Σύμφωνα με το πλάνο, η νέα ομάδα του Μπέκαμ θα «γεννηθεί» μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες: «Θέλουμε η ομάδα να χτιστεί με επαγγελματικές προδιαγραφές, να μοιάζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να το δούμε με αυτή την προοπτική», δήλωσε στην κυριακάτικη Daily Star.

Ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει το πόστο του προπονητή και πως δεν πρόκειται να ανακατευτεί σε αγωνιστικά ζητήματα: «Θα είμαι μόνο ο ιδιοκτήτης αλλά θα είμαι ένας απαιτητικός ιδιοκτήτης» τόνισε.

Η διαδικασία σίγουρα δεν είναι εύκολη και ο Μπέκαμ τα έχει βρει λίγο δύσκολα με την γραφειοκρατία του Μαϊάμι: «Δεν έχω ξαναυπάρξει ιδιοκτήτης, οπότε θα πρέπει να αντιμετωπίσω και τέτοιου είδους προβλήματα».

Ομάδα χωρίς γήπεδο, όμως δεν γίνεται –ακόμα και στο Μαϊάμι. Αλλά και γι ‘ αυτό έχει φροντίσει ο μέλλων ιδιοκτήτης: «Έχουμε βρει τον χώρο και πρέπει να το χτίσουμε πριν η ομάδα μπει στη λίγκα. Όλα τα σχέδια θα ανακοινωθούν μέσα στον επόμενο μήνα. Στόχος μας είναι να τα καταφέρουμε έως το 2018».

Ο Άγγλος σούπερ σταρ αποκάλυψε πως η απόκτηση μιας ομάδας, είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός: «Ήμουν 12 χρόνων, καθόμουν με τους φίλους μου και σκεφτόμασταν πώς θα ήταν η ομάδα μας, τι χρώματα θα είχε, πως θα την ονομάσουμε».

Μιλώντας για το όνομα πάντως, ο Ντέιβιντ παραδέχτηκε πως δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο και πως είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση εκτός από μία: «Θέλουμε στο όνομα να συμπεριλαμβάνεται το Miami, ώστε να νιώθει ο κόσμος ότι είναι η ομάδα του. Τις προάλλες μου πρότεινα το Miami Vice. Αποκλείεται! Miami Reds; Miami United; Μπορεί…»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: