Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Είχε κέφια ο Ζόνας και «καθάρισε» (video)


Είχε κέφια ο Ζόνας και «καθάρισε» (video)

Πολύ κοντά στην εντός έδρας «γκέλα» βρέθηκε η Μπενφίκα κόντρα στην αξιόμαχη Ρίο Άβε, αλλά ο Ζόνας βγήκε μπροστά και κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με 3-1, παραμένοντας κοντά στην κορυφή.

Με τη... φωτιά έπαιξε η Μπενφίκα μέσα στην έδρα της κόντρα στην εξαιρετική φέτος Ρίο Άβε, αλλά ο Ζόνας ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του σε μία αγχωτική και ταυτόχρονα σημαντική νίκη (3-1) για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το ματς για τους γηπεδούχους άρχισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο, καθώς ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ μόλις στο 4', αλλά οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να βάλουν «φρένο» στην επιθετική διάθεση των «αετών» άμεσα, αφού στο 13' ο Μπρεσάν ισοφάρισε σε 1-1.

Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου και μάλιστα στο β' μέρος η Ρίο Άβε φρόντισε να «κλείσει» κάθε δρόμο στην Μπενφίκα για την περιοχή της. Παρ' όλα αυτά, ο Ζόνας ήταν εκεί και πάλι για να δώσει τη λύση στην ομάδα του, όταν στο 81' με δικό του γκολ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Μπενφίκα. Αυτό το γκολ ήταν και το... εισιτήριο για τη νίκη με τον Χιμένεθ στο 84' να βάζει και το τρίτο γκολ για το τελικό 3-1. Με αυτό το «τρίποντο» η Μπενφίκα κατάφερε να μείνει κοντά στη Σπόρτινγκ που έχει αγώνα λιγότερο.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: