Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Μαρκόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και ξέφυγε ο Παναθηναϊκός»


Μαρκόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και ξέφυγε ο Παναθηναϊκός»

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας έχασε τη έχασε τη συγκέντρωση του για λίγο στο ματς με τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ξεφύγουν στο σκορ, σύμφωνα με τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Ένα κακό διάστημα τριών-τεσσάρων λεπτών κόστισε ακριβά στον Κόροιβο στην αναμέτρηση (57-75) με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού του, Χάρη Μαρκόπουλου. Ο προπονητής της ομάδας από την Αμαλιάδα έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» και επανέλαβε ότι αν έχουν συγκέντρωση μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε στην Ευρώπη.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόουτς του Παναθηναϊκού. Είχαμε πει πριν το παιχνίδι πως αν ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος μπορεί να κερδίσει την οποιανδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Είχαμε πει ότι για να είσαι ανταγωνιστικός θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να εκμεταλλευτεί δύο τρία λεπτά στα οποία εσύ δεν θα είσαι πνευματικά προσηλωμένος και να πάρει διαφορά. Αυτό έγινε και σήμερα.

Εμείς παρόλο που είχαμε κάποια απρόοπτα προβλήματα που μας έκαναν να αλλάξουμε το σκεπτικό του αγώνα, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όμως δυο-τρία λεπτά στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου και άλλα τρία-τέσσερα λεπτά στην αρχή του τρίτου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πάρει μια διαφορά και να την κρατήσει.

Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και με τις άλλες ομάδες θα πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τους αιφνιδιασμούς και πως θα γίνουμε καλύτεροι στη διεκδίκηση των ριμπάουντ. Έχουμε άλλα τρία δύσκολα ματς ως το τέλος του πρώτου γύρου. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα.

Θέλω να πω και πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα σε όλους
», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Πουλιανίτης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Κόροιβου, δήλωσε: «Καταρχήν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια συνέπεια, κάναμε κάποια λάθη και τους δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν κάποια εύκολα καλάθια. Και πάλι συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να είμαι πάντα έτοιμος. Η επιλογή του αν και πόσο θα παίζω είναι απόφαση του προπονητή. Πάντα σκέφτομαι το καλό της ομάδας και όχι το προσωπικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: