Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

«Οι καλύτεροι του πρώτου γύρου»


«Οι καλύτεροι του πρώτου γύρου»

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στον Σπορ Fm 94,6 και ξεχώρισε τους καλύτερους παίκτες ανά θέση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Απομένει ένα παιχνίδι για να πέσει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, αυτό της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό και ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στον Σπορ FM 94,6 για τους καλύτερους του γύρου αυτού.

Μιλώντας γενικότερα για το πρωτάθλημα επισήμανε ότι είναι ένα από τα χειρότερα των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Σπορ Fm 94,6 και τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια:

-για το πρωτάθλημα μέχρι τώρα:

Αυτό το πρωτάθλημα είναι το πιο «μέτριο» από τα τελευταία 7-8 χρόνια. Βλέποντας την εικόνα και των ομάδων χθες, διαπιστώνεις ότι οι ομάδες δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει. Και ιδιαίτερα η χθεσινή αγωνιστική ήταν περισσότερο ανησυχητική η εικόνα των ομάδων. Η ΑΕΚ πιστεύω ότι ως εικόνα ομάδας είναι περισσότερο αξιόπιστη στα παιχνίδια της. Βλέπεις ότι πέρα από την ΑΕΚ, η οποία θα γίνεται καλύτερη, υπάρχουν πισωγυρίσματα. Αν πάρουμε κριτήριο αυτά βλέπουμε εύκολα τι πρωτάθλημα έχουμε. Και σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε ότι ούτε ο Ατρόμητος ούτε ο Αστέρας είναι όπως πέρσι.

Ο Αστέρας είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για κούραση. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε βοηθούν. Υπήρχε βελτίωση αλλά και πάλι η εικόνα του δεν είναι πειστική. Αλλά νομίζω ότι θα είναι καλύτερο. Αυτός που όμως δεν είναι καλός είναι ο Ατρόμητος.

Οι ομάδες αυτές είναι ένα σημείο αναφοράς για το πρωτάθλημα και τις επόμενες. Μπορούμε όμως να πούμε και για κάποια καλά. Η σταθερότητα και συνοχή που έχει ο Πανιώνιος. Έχει καλά στοιχεία, πολλούς Έλληνες και σου βγάζει μια υγεία.

Ο Ηρακλής θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερος. Όμως είναι πραγματικά καλός. Και εάν πούμε ότι το ποδόσφαιρο στηρίζεται στη συνοχή τότε το είχε προετοιμάσει από πέρσι και το έχει φέτος.

-ποιους παίκτες ξεχωρίζει:

Υπάρχουν 2-3 ταλέντα που μπορούμε να κοιτάξουμε. Και δεν μιλάω για τον Βέλλιο που τον ξέρουμε. Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα επανέλθει έτσι μετά από την παρουσία του που είχε στο εξωτερικό. Από εκεί και πέρα μπορούμε να ξεχωρίσουμε παίκτες από τον Πανιώνιο.

-Ποιοι κατά τη γνώμη του είναι οι καλύτεροι παίκτες ανά θέση:

«Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο. Αν θα φτιάξουμε μια ομάδα με υψηλούς στόχος ο Ρομπέρτο θα ήταν σίγουρα μέσα. Δεξιός χαφ ο Λουι της Τρίπολης είναι καλός, επιθετικός. Αριστερό μπακ ο Μαζουάκου είναι υψηλών προδιαγραφών. Δεν έβγαλε αρκετά στοιχεία των δυνατοτήτων του. Αν θέλουμε και άλλον έναν παίκτη θα έλεγα τον Γιαννούλη της Βέροιας.

Στόπερ τώρα, σαν αριστεροπόδαρος ο Σιόβας πρέπει να πάρει τη μια θέση. Ο Σανκαρέ είναι ο κορυφαίος. Είναι ο καλύτερος στόπερ του γύρου.

Στα χαφ το «εξάρι» του πρώτου γύρου, ο Μιλιβόγιεβιτς ήταν πολύ καλός. Ξέρει πολύ καλά τη θέση. Είναι πολύ γρήγορος και καλός στην πρώτη πάσα. Στους εσωτερικούς χαφ ο Φορτούνης φυσικά μέσα. Ο άλλος ο Γιόχανσον ως εσωτερικός, νομίζω ότι ναι. Αν και νομίζω ότι τον έχουν χρησιμοποιήσει και προς το άκρο. Εγώ θα ήθελα και τον Μάνταλο ως 8άρι. Στο β’ γύρο περιμένω να είναι ακόμη καλύτερος.

Στους επιθετικούς τώρα ο Ιντέγε και ο Βέλλιος είναι οι επιλογές. Ως ακραίος ο Μπουμάλ ήταν ο κορυφαίος του πρώτου γύρου. Και ο Καρέλης θα πρέπει να είναι στις επιλογές μας. Και ο Ροντρίγκες ήταν καλός.

-ποιος προπονητής ξεχώρισε:

«Αν αφήσουμε εκτός τα ονόματα προπονητών που μας έρχονται πρώτα στο μυαλό, θα έλεγα τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: