Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

«Διχασμένος» για Μπουμάλ ο Πανιώνιος!!


«Διχασμένος» για Μπουμάλ ο Πανιώνιος

Στα δύο έχει χωριστεί ο Πανιώνιος, όσον αφορά την υπόθεση Μπουμάλ, με τη μία πτέρυγα του Δ.Σ. να θέλει παραμονή του Καμερουνέζου και την άλλη να επιθυμεί να βγει το μέγιστο δυνατό κέρδος από πώληση.

Διίστανται οι απόψεις στις τάξεις του Πανιωνίου όσον αφορά την υπόθεση Μπουμάλ, με τους ανθρώπους του «ιστορικού» να έχουν χωριστεί στα δύο για την τελική απόφαση για το μέλλον του Καμερουνέζου άσου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε και συζητήθηκε το μέλλον του Μπουμάλ, επικράτησαν δύο συγκεκριμένες τάσεις.

Από τη μια υπήρξαν οι υπέρμαχοι της παραμονής του παίκτη με κίνδυνο να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι χωρίς να αφήσει κάποιο όφελος στην ομάδα και από την άλλη εκφράστηκε η άποψη να διαπραγματευτεί η ομάδα με τα τωρινά δεδομένα, κυρίως με τον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας το μέγιστο δυνατό από τυχόν πώληση.

Η πλευρά του παίκτη επιμένει πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο, με τον μάνατζερ του Μπουμάλ να έχει σήμερα νέο ραντεβού με τους ανθρώπους των «κυανέρυθρων».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: