Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Μεσούτ Εζίλ: «Θαύμαζα τον Ζιντάν και τον αντέγραψα»

Το Άρσεναλ – Μαν. Σίτι συγκεντρώνει τα βλέμματα και με αφορμή το ματς, ο Μεσούτ Εζίλ έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στους «Times». Διαβάστε τι λέει για τον Ζιντάν, το Μουσουλμανισμό και τη Μπαρτσελόνα!

Μεσούτ Εζίλ: «Θαύμαζα τον Ζιντάν και τον αντέγραψα»Σπουδαίο παιχνίδι φιλοξενεί σήμερα το βράδυ το «Emirates» με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα σημαντικό ματς για την πορεία που κάνουν οι δύο ομάδες προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βαρόμετρο για τους «κανονιέρηδες» αποτελεί ο Μεσούτ Εζίλ που με αφορμή το παιχνίδι έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στους «Times», αποκαλύπτοντας πράγματα για τη ζωή και την καριέρα του.

Ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα στα οποία αναφέρθηκε ο μεσοεπιθετικός του λονδρέζικου συλλόγου, είναι ο θαυμασμός του για τον Ζινεντίν Ζιντάν και κατά πόσο ο «Ζιζού» αποτέλεσε ποδοσφαιρικό πρότυπο του, προσπαθώντας να τον μιμηθεί.

«Ο Ζιντάν ήταν το είδωλο μου. Πάντα τον θαύμαζα και προσπαθούσα να κάνω ότι κάνει. Αντέγραφα τις κινήσεις και τα κόλπα του και παρατηρούσα αυτά που έκανε. Ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν προσπαθούσε να εντυπωσιάσει με τα κόλπα του» δήλωσε ο Εζίλ.

Αναφερόμενος στη θρησκεία που ασπάζεται τόνισε: «Είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Κάθε μέρα επισκέπτομαι το τζαμί και προσεύχομαι. Προσεύχομαι και μέσα στο γήπεδο. Έτσι μου έμαθε η οικογένεια μου, έτσι κάνω. Οι συμπαίκτες μου το σέβονται, όπως σέβομαι και εγώ τις θρησκείες τους».

Για το ματς με τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι η καλύτερη και δυσκολότερη να παίξεις ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Δεν φοβόμαστε. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: