Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Όλα δείχνουν «Αγιά-Σοφιά»!

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο αυξάνονται οι ενδείξεις πως το όνειρο της «Αγιά-Σοφιάς» θα γίνει πραγματικότητα για τους ΑΕΚτζήδες. Το νέο γήπεδο της «Ένωσης» υπάρχει κανονικά στο νέο ρυθμιστικό σχέδιο.

Όλα δείχνουν «Αγιά-Σοφιά»
Άλλη μια επιβεβαίωση πως η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει, δόθηκε την Τρίτη.

Την ώρα που οι διαδικασίες για την έναρξη των έργων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη (και από αύριο ο κόσμος θα μπορεί να βάζει το δικό του λιθαράκι), ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας συμπεριέλαβε κανονικά την «Αγιά-Σοφιά» στο νέο ρυθμιστικό χάρτη της Αττικής, ο οποίος κατατέθηκε στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, το απόσπασμα που αφορά το νέο γήπεδο της «Ένωσης» αναφέρει:

«3. Ως Αστικά Μητροπολιτικά Πάρκα της Αττικής, προσδιορίζονται οι εξής εκτάσεις: ...VII. Μητροπολιτικό Πάρκο Νέας Φιλαδέλφειας: Προωθείται η ανάπτυξή του με χρήσεις πολιτισμού, αθλητισμού μητροπολιτικής εμβέλειας και αναψυχής.

Η ανάδειξη του άλσους Φιλαδέλφειας σε μητροπολιτικό πάρκο συνδυάζεται με την κατασκευή και λειτουργία του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού της ΑΕΚ, καθώς και τις αναγκαίες και προβλεπόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, χώρους και υποδομές στάθμευσης αλλά και την ανάπλαση στην ευρύτερη περιοχή»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: