Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Καταγγέλλει Οικονομόπουλο ο Ψωμιάδης!!

Ο Μάκης Ψωμιάδης κατήγγειλε πως ο Χάρης Οικονομόπουλος τού ζήτησε 2 εκατ. ευρώ για να αποσυρθεί ως πολιτική αγωγή από τη δίκη για υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Καταγγέλλει Οικονομόπουλο ο Ψωμιάδης
Μία σοβαρότατη καταγγελία έκανε ο Μάκης Ψωμιάδης κατά τη δίκη του με την κατηγορία για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» υποστήριξε πως ο δικηγόρος της ΑΕΚ τον προσέγγισε και του ζήτησε 2 εκατ. ευρώ για να αποσυρθεί ως πολιτική αγωγή από τη δίκη. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του κ. Ψωμιάδη ανέφερε ότι ο κ. Οικονομόπουλος τον προσέγγισε τρεις φορές. «Μετέφερα το αίτημα του στον πελάτη μου κ. Ψωμιάδη και η απάντηση του ήταν αρνητική» «Μετέφερα το αίτημα του στον πελάτη μου κ. Ψωμιάδη και η απάντηση του ήταν αρνητική», ανέφερε, ενώ ο κατηγορούμενος τόνισε πως «… και να τα είχα αυτά τα λεφτά δεν θα του έδινα που να με κρεμούσαν ανάποδα».

Ο Χάρης Οικονομόπουλος από τη δική του πλευρά έκανε λόγο για αισχρά ψεύδη και πιθανώς να καταθέσει μήνυση στον Μάκη Ψωμιάδη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: