Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Οι κάρτες του Μπέργκ όσες όλη η άμυνα του Ολυμπιακού!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις κίτρινες του Μπεργκ που έχει, όσες ολόκληρη η άμυνα του Ολυμπιακού!
Διαβάζω και ακούω τις τελευταίες ημέρες την επικοινωνιακή λαίλαπα, που προσπαθεί να μας πείσει, ότι ο Ολυμπιακός είναι η αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος με αφορμή την γροθιά αυτού του ανόητου του .....μποξέρ Ινσαρουάλδε , που έμεινε ατιμώρητη-κακώς -από τον Κάκο, ο οποίος έδειξε κίτρινη, αντί για κόκκινη. Και όπως συμβαίνει στις σπάνιες περιπτώσεις, που αδικείται ο Ολυμπιακός ξεσηκώθηκε η Ελλάδα.
Επίσης άκουσα, ότι ο Ολυμπιακός δεν ευνοήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί που τα λένε και κάνουν το άσπρο, μαύρο προφανώς ξέχασαν, ότι πριν το πέναλτι που κάνει ο Κουτρουμπής στον Βαλντέζ, μπροστά τα μάτια του Σιδηρόπουλου ο Πέρες έκανε φάουλ στον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά ο Σιδηρόπουλος κατάπιε την σφυρίχτρα του...
Επίσης στο ίδιο ματς στο φάουλ, που κερδίζει ο Παναθηναϊκός και γίνεται το 3-0 ο Χολέμπας σαν παλαιστής ελληνορωμαϊκής πάλης ανατρέπει τον Καρέλη  και ο Σιδηρόπουλος δεν του δείχνει ποτέ την κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη και θα πήγαινε στα αποδυτήρια, ενώ στο ίδιο παιχνίδι ο ένας βοηθός έχει υποδείξει σε θέση οφ-σάιντ τον Μπέργκ, ενώ αυτός καλυπτόταν . Αυτή η διαιτησία ήταν 65-35 υπέρ του Ολυμπιακού , αλλά φαίνεται από αυτά, που ακούω υπήρχε η απαίτηση να είναι 100-0 για να είναι καλός ο διαιτητής.
Και για να τελειώνουμε με τις κραυγές του Ολυμπιακού για την διαιτησία(μοιάζει με ανέκδοτο μα είναι αληθινό )να πω δύο πράγματα με στοιχεία. Ο κορυφαίος φορ του πρωταθλήματος η έστω -αν διαφωνείτε κάποιοι-ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος ο Μάρκους Μπέργκ έχει ήδη φθάσει τις έξι κίτρινες κάρτες. Οσες έχουν όλοι μαζί οι τέσσερις αμυντικοί του Ολυμπιακού μετά από.
Ο Σαλίνο δύο, ο Μανωλάς μία, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δύο και ο Χολέβας μία. Ο δε Μανωλάς που έχει συνηθίζει να παίζει με χέρια και πόδια , να ρίχνει γονατιές σε αντιπάλους και να μην τιμωρείται είδε μόλις την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Για να μην μιλήσω για τον Μανιάτη που έχει δύο κίτρινες , και τον Σάμαρη, που έχει τρεις κίτρινες και αν δει κανείς το πως μαρκάρουν και τα ....γαλλικά που ρίχνουν στα παιχνίδια θα καταλάβουν τι εννοώ. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό.
Μία ερώτηση κάνω μόνο για αυτούς που διαφωνούν...Πως γίνεται ο Μπέργκ, που τρώει το ...ξύλο της αρκούδας σε κάθε ματς να έχει όσες κάρτες έχει όλη η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού;  Μιλάμε ότι πλέον οι άνθρωποι δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα......
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: