Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Υποκλινόμαστε στον Νίκο»

Τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον Νίκο Κουρμπανά για την απώλεια της συζύγου του, εξέφρασε ο ΠΣΑΠ, κάνοντας ειδική μνεία στο κουράγιο και στη δύναμη ψυχής που έδειξε.

«Υποκλινόμαστε στον Νίκο»
Από χθες συγκλονίζει η ιστορία του Νίκου Κουρμπανά, που αν και «έφυγε» απ’ τη ζωή η σύζυγός του, κάθισε κανονικά στον πάγκο του Παναιγιάλειου και προτίμησε να μην αφήσει μόνη την ομάδα του κόντρα στον Πανηλειακό.

Και γι’ αυτό ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών υποκλίθηκε στον έμπειρο τεχνικό που έδειξε δύναμη ψυχής και αφοσίωση στο ποδόσφαιρο, παρά το βαθύ πένθος του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στον Νίκο Κουρμπανά για τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του, από ανακοπή, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Ο Νίκος Κουρμπανάς, παρά την οδυνηρή απώλεια που βίωσε, κάθισε στον πάγκο της ομάδας του, του Παναιγιάλειου, στον αγώνα με τον Πανηλειακό ώστε να μην αφήσει μόνους τους ποδοσφαιριστές του. Η στάση του φανερώνει δύναμη ψυχής και αφοσίωση στο ποδόσφαιρο και στο καθήκον του απέναντι στην ομάδα του.

Δύσκολη απόφαση, για την οποία υποκλινόμαστε στον Νίκο. Στον προπονητή του Παναιγιάλειου και επί σειρά ετών επαγγελματία ποδοσφαιριστή, δίνουμε τις πιο ειλικρινείς ευχές μας για κουράγιο και αντοχή σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: