Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Μπαρκαουάν στο Metropolis: «Αν ο ΠΑΟΚ παίζει έτσι, δεν έχει να φοβάται τίποτα»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν και είπε πως αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να παίζει έτσι όπως έπαιξε την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό δεν έχει να φοβάται τίποτα και πως αν παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο και στους αγώνες κυπέλλου, έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στον τελικό.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Για πρώτη φορά είδα έναν ΠΑΟΚ που πραγματικά είχε πάθος και μπήκε για να κερδίσει τον αγώνα. Δεν έδωσαν χώρο και χρόνο στον Ολυμπιακό να παίξει μπάλα. Μόνο μία ομάδα ήταν στο γήπεδο και αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Πρώτη φορά είδα να έχει ο ΠΑΟΚ τρεις αμυντικούς παίκτες μέσα στη περιοχή του".

Αν διέκρινε αλλαγές στον ΠΑΟΚ του Στέφενς με αυτόν του Γεωργιάδη:

«Δεν πιστεύω ότι άλλαξαν πολλά. Ο Στέφενς δεν έδωσε στην
ομάδα την κατάλληλη ψυχολογία. Δεν ήταν κοντά με τους παίκτες και δεν τους στήριζε. Πρώτο ρόλο στο ποδόσφαιρο έχει η ψυχολογία. Δεν ξέρω τι μπορεί να δώσει ο Γεωργιάδης, ούτε ξέρω τι ικανότητες έχει σαν προπονητής».

Τι στόχους πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ:

«Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να βελτιωθεί και να κάνει πορεία στην Ευρώπη. Σήμερα είναι δύσκολο να πάρει το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ έχει στόχο το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αν η ομάδα παίζει όπως έπαιξε με τον Ολυμπιακό, μπορεί να τον κοντράρει και να τον αποκλείσει στο κύπελλο. Αν έπαιζε με το ίδιο πάθος θα περνούσε την Μπενφίκα».

Για τον Αθανασιάδη:

«Η δουλεία του σέντερ φορ είναι να βάζει γκολ και ο Αθανασιάδη σκοράρει. Στις πέντε ευκαιρίες τις τρεις τις κάνει γκολ. Πρέπει να τον βοηθάνε περισσότερο οι εξτρέμ».

Για τον Βούκιτς:

«Αν ήμουν εγώ προπονητής θα το ξεκινούσα στην βασική εντεκάδα. Δεν είναι δυνατόν να έρχεται από τον πάγκο και πάντα να δίνει λύσεις και στον επόμενο αγώνα να μην είναι βασικός. Και ο ίδιος μου έχει πει ότι δεν ξέρε γιατί δεν παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Για τον Νάτχο:

«Μπορεί να βοηθήσει. Αν παίξει ομαδικά θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Όμως θα πρέπει να μάθει να παίζεις για την ομάδα και για την φανέλα».

Για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη:

«Δεν είναι ντέρμπι πλέον. Ο ΠΑΟΚ θα περάσει χωρίς προβλήματα από το Χαριλάου. Ο Άρης περνάει πολύ δύσκολες στιγμές". Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: