Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ανεβαίνει ο Διαμαντάκος!

Ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς ακολούθησε ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Έτσι, ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη ανεβάζει ένταση και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις και τα… γκολ.

Ανεβαίνει ο Διαμαντάκος
Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εργοτέλη είναι ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ωστόσο ανέβασε ρυθμούς και δείχνει σιγά-σιγά να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Με την προσθήκη του διεθνή φορ, ο Εργοτέλης αποκτά και πάλι δύναμη στην επίθεση, καθώς είναι πρώτος σκόρερ του με εννέα τέρματα. Απ' την άλλη, για ακόμα μια μέρα ατομικό ακολούθησε ο Βαλάντης Κοζορώνης.

Εκτός από τους παραπάνω, προβλήματα υπάρχουν και στον… άσο καθώς οι Αθανασίου, Καβουσάκης γυμνάστηκαν μόνοι τους στην προπόνηση της Τρίτης (11/3).

Στα αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αφιέρωσε το πρόγραμμα σε ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων ενώ, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανθρακικό έκαναν αποθεραπεία.

Επόμενη προπόνηση για τους Κρητικούς είναι προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη (12/3) στις 16:30 στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: