Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ξεκαθαρίζει για Αμπέντ!

Καθοριστικός μήνας θα είναι ο Μάρτης για την παραμονή ή μη του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό, καθώς θα συζητήσει ο μάνατζερ του με τη Νιουκάστλ, η οποία θα δείξει τις προθέσεις της.

Ξεκαθαρίζει για Αμπέντ
Τέλη του μήνα αναμένονται νεότερα για την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ. Ο μάνατζερ του Αλγερινού μέσου, Τζαμέλ Μπουκίρ έχει κλείσει ραντεβού με τη διοίκηση της Νιούκαστλ, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο τριήμερο 28-30 Μαρτίου, ώστε να ξεκαθαριστεί ποιες είναι οι προθέσεις του αγγλικού συλλόγου για τον πελάτη τους, σύμφωνα με το «Goal».

Όπως έχει γραφτεί στο Νησί εδώ και καιρό οι «ανθρακωρύχοι» θα κάνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι και ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο… τραπέζι είναι και του 21χρόνου μέσου.

Μένει να δούμε, σε περίπτωση που δεν δείξει διάθεση η Νιούκαστλ να αφήσει ελεύθερο τον Αμπέντ, αν θα συζητήσει το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού για άλλη μία σεζόν.

Πάντως, με το που μιλήσει με την αγγλική ομάδα ο εκπρόσωπος του παίκτη θα έρθει και στην Ελλάδα για να ενημερώσει τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Νίκο Νταμπίζα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: