Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Όχι άλλα Αρειανόμετρα»!

psifidis-620x3501-610x350
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Γιάννης, Ψηφίδης. Σχολίασε την συνέντευξη τύπου του Λάμπρου Σκόρδα και τόνισε πως ήταν λάθος η στιγμή αλλά και το ύφος με το οποίο έγινε. Ανέφερε πως πρέπει να υπάρξει ενότητα και όλοι οι Αρειανοί να προσκληθούν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς “δεν υπάρχει… Αρειανόμετρο”. 
Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Ψηφίδης:
Για την συνέντευξη τύπου Σκόρδα:“Είμαι ανήσυχος και στεναχωρημένος για τον Άρη μας. Είμαι ανήσυχος για το παρόν και το μέλλον μάλιστα σ’ ένα κλίμα γενεθλίων. Δεν παρακολούθησα την συνέντευξη του κ. Σκόρδα, όμως ενημερώθηκα και δεν ξέρω γιατί λειτούργησε μ’ αυτόν τον τρόπο. Είμαστε σε μια πάρα πολύ σημαντική εβδομάδα και ο κ. Σκόρδας πρόσθεσε άλλη μια δυσκολία στον Άρη. Δεν θέλω να παρασυρθώ από τις θέσεις του κ. Σκόρδα για εμένα. Θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε στο μέλλον για θέματα ανικανότητας και προδοσίας. Θα τον συμβούλευα να περάσει ένα κλίμα ενότητας. Εγώ στο μικρό μου διάστημα έκανα προσκλήσεις σε δημόσια πρόσωπα και ειδικά γέμιζα τις άδειες σουίτες με παλαιμάχους. Αντί να γεμίζουμε το γήπεδο με ΜΑΤ, θα έπρεπε να μας προσκαλέσει όλους τους Αρειανούς. Τον προκαλώ να αφήσει το… Αρειανόμετρο γιατί δεν μπορεί να δεχόμαστε εμείς οι Αρειανοί τέτοιες θέσεις. Δεν θέλω να εξιστορήσω την θέση μου και την θέση της οικογένειας μου στην ιστορία του Άρη. Πρέπει να αγκαλιάσουμε τον Άρη και δεν έπρεπε ο. κ. Σκόρδας με τον κ. Κώνστα να χαράξουν μια γραμμή. Έπρεπε να υπάρξουν στοιχεία ενότητας και με αυτά να απασχολούν την διοίκηση του Άρη. Όχι άλλα Αρειανόμετρα! Ο Άρης θα ζήσει σε όποια κατηγορία και να είναι. Τον προκαλώ να μην ασχολείται με τέτοια θέματα και να αλλάξει το επίπεδο του.
Δεν πρέπει να παρασύρεται κανείς από την στάση του Σκόρδα. Δεν πρέπει να μας παρασύρει αυτή η προσωπικότητα. Δεν θέλω να αποδείξω στον κ. Σκόρδα πόσο Αρειανός είμαι. Σέβομαι την θέση του ως προέδρου. Μπορεί να μαζέψει 20.000 οπαδούς; Όπως έγινε πέρυσι. Ανησυχώ πολύ αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι στιγμή για τέτοιες συνεντεύξεις. Δεν γίνεται να υπάρχουν εσωτερικά θέματα. Δεν γίνεται να βγαίνει και να λέει μικροπράγματα όταν υπάρχει μια τέτοια κρίση. Δεν επιτρεπόταν αυτή η συνέντευξη και κυρίως το στιλ της. Τον προκαλώ να καλέσει όποιον μπορεί και να γίνουμε μια οικογένεια. Ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Θα χαρώ πολύ να επικρατήσει το ένστικτο της ενότητας και να μην πηγαίνουμε με μαχαίρια και κοντάρια”.
Για τις δηλώσεις Σκόρδα ότι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι των 100 χρόνων: “Αυτό δεν είναι το ματς των 100 χρόνων του Άρη. Είναι τα 13 παιχνίδια που ανέλαβε. Αυτός πήρε την πρωτοβουλία και αυτός ζήτησε να θεωρηθεί σωτήρας του Άρη. Διοικεί από τον Δεκέμβριο και έχει μια νίκη σε 13 αγώνες. Από τα γενέθλια του Άρη ούτε ένα ευρώ δεν έχει εισπράξει η ομάδα. Από πέρυσι δουλέψαμε και τώρα θυμώνω. Γενέθλια είναι αυτά; Θα χτίσουμε τα 100 χρόνια σ’ ένα παιχνίδι; Αν είναι δυνατόν. Ξεκινάνε τα γενέθλια, ας γίνει ένα τουρνουά 100 χρόνων. Όπου και να βρίσκεται ο Άρης πρέπει να τιμάει την ιστορία του. Η γενιά μας τα οργανώνει αυτά. Ας γίνει στο ‘Βικελίδης’ ένα τουρνουά και να στεφθεί ο νικητής των 100 χρόνων. Φέρτε την Ντόρτμουντ και την Μπαρτσελόνα. Δεν μπορείτε; Φέρτε τον Πλατανιά, τότε! Θα έπρεπε να κυκλοφορούν προϊόντα και όλοι να ήμαστε ντυμένοι μ’ αυτά. Που είναι όλα αυτά;”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: