Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Πάνω από έξι εκατ. για να χορέψει μπα-Λέτο!!

Μπορεί επίσημα να μην έχει βγει στη βιτρίνα ο Αργεντινός, αλλά με πρόταση άνω των έξι εκατ. ευρώ όλα μπορούν να γίνουν. Ειδικά στη γειτονική ...Τουρκία, που υπάρχει ρευστό και ενδιαφέρον.

Πάνω από έξι εκατ. για να χορέψει μπα-Λέτο
Η πληροφορία που έχει ο "σκύλος" για την υπόθεση του Λέτο είναι ότι από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει η διάθεση να πουληθεί ο παίκτης σε τιμή κάτω των έξι εκατ. ευρώ. Η σεζόν που πραγματοποιεί με τη φανέλα του συλλόγου, άλλωστε, δικαιώνει αυτή την απόφαση.
Αν βρεθεί ομάδα να καταθέσει επίσημη πρόταση με αυτό το ποσό, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να κουνήσει μαντίλι ο Αργεντινός άσος. Μέσα στο επόμενο διάστημα, άλλωστε, στο ταμείο του "τριφυλλιού" πρέπει να μπουν περίπου 15 εκατ. ευρώ, για να λειτουργήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου χωρίς προβλήματα.
Ποιος θα βάλει αυτά τα χρήματα; Ο Τζίγγερ; Ούτε για αστείο. Οι υπόλοιποι μέτοχοι; Μα, έτσι κι αλλιώς δεν συμμετέχουν στις προγραμματισμένες αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου. Πιθανή πώληση του Λέτο θα έδινε ανάσα, έστω λίγων μηνών, στον Παναθηναϊκό, αν και δεν θα ήταν αρκετή. Το ζήτημα είναι πως αυτό το διάστημα δεν φαίνεται να υπάρχει σύλλογος που θα δώσει έξι εκ. ευρώ για την απόκτησή του.
Ειδικά από την Ισπανία που θέλει να πάει και να παίξει ο Λέτο, για να αυξήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Μόνο στην Τουρκία μπορούν να βρεθούν αυτά τα χρήματα, από όπου υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον όπως μαθαίνει ο "σκύλος". Ή στη Ρωσία. Αλλά και οι δύο προορισμοί δεν υπάρχουν στον χάρτη του Λέτο.
Με άλλα λόγια ο Αργεντινός πιθανότατα μένει. Όχι επειδή δεν υπάρχει η διάθεση να παραχωρηθεί. Κάθε άλλο. Αλλά επειδή στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να τον πουλήσουν και όχι να τον ξεπουλήσουν...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: