Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

"Είμαι ανοικτός σε όλα", είπε ο "Σάλπι"...!!

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βραβεύτηκε για το γκολ που πέτυχε με τη Δόξα Δράμας και υπογράμμισε ότι δεν έχει γίνει ακόμα κάποια συζήτηση για μείωση του συμβολαίου του, αλλά ο ίδιος είναι ανοικτός σε συζητήσει για το θέμα...

"Είμαι ανοικτός σε όλα", είπε ο "Σάλπι"...
Για το γκολ που πέτυχε με τη Δόξα: «Μακάρι να πετύχω περισσότερα για να βοηθήσω την ομάδα».
Για κάποια ενδεχόμενη μείωση αποδοχών: «Είναι μία πολιτική της ομάδας την οποία θέλει να εφαρμόσει. Από τη μία είναι η διοίκηση που πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα και από την άλλη υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που είναι επαγγελματίες και θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο για αυτούς».
Για το αν έχει πρόταση άλλης ομάδας στα χέρια του: «Οσον αφορά την πλευρά μου, δεν υπάρχει καμία πρόταση, από κανένα σημείο της γης. Από ενδιαφέρον εγώ προσωπικά έχω χορτάσει… Αυτή τη στιγμή δε θέλω κάτι συγκεκριμένο, αν έχω κάποια δεδομένα να συζητήσω, θα σκεφτώ και θα απαντήσω άμεσα».
Για το αν έγινε πρόταση για μείωση αποδοχών: «Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Η κατάσταση είναι γνωστή. Είμαι ανοικτός σε συζήτηση. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνω ή δε θα κάνω μείωση, ότι θα φύγω ή δε θα φύγω από την ομάδα. Δεν το γνωρίζω αυτό ακόμα. Ελπίζω ότι είναι να γίνει να είναι καλό και για μένα και για την ομάδα. Να βρεθεί μία μέση λύση που να συμφέρει και εμένα και την ομάδα και όχι μόνο εμένα ή μόνο την ομάδα.
Για το αν επηρεάζουν οι αλλαγές: «Νομίζω καθόλου. Είναι λογικό να φεύγουν παίκτες. Παίκτες που πρόσφεραν πολλά η λιγότερα. Ο καθένας διαγράφει το δρόμο του. Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει πάντα, όπως υπήρχε πριν, θα υπάρχει και αύριο και μεθαύριο και σε 100 χρόνια. Τα παιδιά που φεύγουν συνεχίζουν την καριέρα τους και εύχομαι και ελπίζω ότι γίνεται να γίνεται για καλό».
Για τους στόχους από εδώ και πέρα: «Ελπίζω να έρθουν και άλλες χαρές στην ομάδα και τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα να λύνονται. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: