Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ζητάει όλα τα λεφτά ο Καστίγιο!!

Σε εξέλιξη είναι οι συζητήσεις της διοίκησης με τον Νέρι Καστίγιο για την λύση της συνεργασίας τους.

Ζητάει όλα τα λεφτά ο Καστίγιο
Ωστόσο, κάθε άλλο παρά εύκολα είναι τα πράγματα, αφού ο Μεξικανός "κάθεται" στο συμβόλαιο που έχει και ζητάει σχεδόν όλα τα χρήματα για να το "λύσει".
Πιο συγκεκριμένα, ο Καστίγιο υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο (μέχρι το 2013) με αποδοχές που φτάνουν το 1,1 εκατ. ευρώ συνολικά.
Για να δεχτεί την πρόταση της διοίκησης να χωρίσουν συναινετικά ζητάει "μπροστά" τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ως τώρα και τα υπόλοιπα του συμβολαίου του σε δόσεις. Δεν κάνει… εκπτώσεις, με άλλα λόγια.
Το γεγονός αυτό δημιουργεί πονοκεφάλους στην διοίκηση, αφού εξυπακούεται ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει τον όρο του Μεξικανού που προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσου. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και προβλέπεται να είναι σκληρές, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή".
Τα δεδομένα της υπόθεσης Καστίγιο θα αλλάξουν προς το καλύτερο για τον Άρη μόνο εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για την απόκτησή του…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: