Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Λίγο ακόμα, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα!!

Μία καλύτερη θέση από την περσινή και να βοηθήσουν όλοι ώστε να μεγαλώσει ο Εργοτέλης, θέλει το 2012 ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Λίγο ακόμα, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ηρακλείου χαιρέτισε το νέο έτος μέσω της ιστοσελίδας των "κιτρινόμαυρων", με το μήνυμά του να αναφέρει:
«Το 2011 μας αποχαιρέτησε και μας άφησε στη μέση μιας προσπάθειας για να κάνουμε τον Εργοτέλη ακόμα μεγαλύτερο σε όλους τους τομείς: στον αγωνιστικό, στον οργανωτικό, στον πολιτιστικό, στον κοινωνικό.
Μέσα στο 2011 η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει πιο ψηλά από ποτέ στην ιστορία της: στην 8η θέση του πρωταθλήματος 2010-11, γεγονός που μας έδωσε το δικαίωμα να ζητήσουμε κάτι περισσότερο για τη σεζόν που διανύουμε.
Εκτός από την υψηλότερη θέση, το 2011 σημάδεψε τον Εργοτέλη και μια σειρά άλλων γεγονότων, με κορυφαίο αναμφίβολα τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, που διοργανώσαμε στο Παγκρήτιο Στάδιο. Μια συναυλία, που αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της χρονιάς στην Κρήτη.
Παράλληλα, είδαμε παιδιά προερχόμενα από την Ακαδημία μας να γίνονται επαγγελματίες και να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα.
Το 2012 μας βρίσκει ενώπιων πολλών προκλήσεων. Στόχος μας είναι να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, να μας κάνει υπερήφανους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και να συνεχίσει στο δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές της πριν από 82 χρόνια.
Εύχομαι σε όλους, ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, ευτυχία και επιτυχίες».
Απόστολος Παπουτσάκης
Πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: