Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ο αξέχαστος Βιεϊρίνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Bιεϊρίνια είναι προ των πυλών της Βόλφσμπουργκ και θέλοντας να αποχαιρετήσουμε τον σπουδαίο Πορτογάλο, θυμίζουμε τα γκολ του με τον ΠΑΟΚ.



Ο Βεϊρίνια πήγε στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2008 δανεικός από την Πόρτο και δεν άργησε να γίνει ο αγαπημένος των οπαδών που αμέσως ξεχώρισαν το μεγάλο του ταλέντο και τα προσόντα, που δεν είχε άλλος παίκτης στην ομάδα.
Ενας τραυματισμός τον άφησε για καιρό έξω την πρώτη χρονιά, αλλά επέστρεψε τον Ιανουάριο και μέχρι το καλοκαίρι ήταν βασικός με 22 παιχνίδια συνολικά και ένα γκολ. Ο Βιεϊρίνια - που ήταν εισήγηση του Φερνάντο Σάντος - αποκτήθηκε σε μόνιμη βάση το καλοκαίρι του 2009 καθώς η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» αντιλήφθηκε ότι δεν έπρεπε να χαθεί ο παίκτης!
Την επόμενη χρονιά ο Βιεϊρίνια αναδείχθηκε στον ηγέτη της ομάδας με 34 αγώνες και 7 γκολ για να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και την τρίτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, με 31 ματς και έξι γκολ αλλά και δύο στην Ευρώπη. Φέτος,  ήδη έχει φτάσει τα πέντε σε 13 ματς...
Πλέον με τα περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ θα κλείσει πολλές... τρύπες, αλλά θα χάσει τον αγαπημένο παίκτη των οπαδών και η Σούπερ Λίγκα έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της...
Δείτε στα βίντεο τα γκολ του...

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: