Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Το καλύτερο ποδαρικό!!

Ο Πανιώνιος μπήκε με το δεξί στο 2012 νικώντας δίκαια με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στη Ν.Σμύρνη με τα γκολ του πιτσιρικά Κολοβού και του Γουνδουλάκη.

Το καλύτερο ποδαρικό!
Ο Αστέρας απογοήτευσε, καθώς δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει ουσιαστικά τον Σιδεράκη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε πολύτιμη νίκη, την οποία είχαν να γευτούν από τις 27/11, όταν και είχαν επικρατήσει του Άρη. Ο 18χρονος Κολοβός άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 42`, ο Κούτσι έχασε πέναλτι στο 74`, αλλά ο Γουνδουλάκης στο 77` διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Καλό ματς, το γκολ ο Κολοβός
Ο αγώνας στη Ν.Σμύρνη δεν είχε άσχημο ρυθμό αλλά έλειπαν οι καλές φάσεις, με τον Πανιώνιο να έχει την υπεροχή και τον Αστέρα σε παθητικό ρόλο να προσπαθεί να χτυπήσει σε κάποια κόντρα.
Κολοβός και Περόνε, που προσπάθησε από μακριά να "κρεμάσει" τον Σιδεράκη είχαν δυο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα αλλά τελικά το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι. Στο 42` ο Κούτσι σέντραρε από δεξιά, ο Κολοβός στο δεύτερο δοκάρι έκανε κοντρόλ και με δυνατό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ, με την άμυνα του Αστέρα να αδρανεί χαρακτηριστικά.
Κράτησε ο Πανιώνιος, έκανε και το 2-0
Ο Τσιώλης πέρασε τον Μπρέσκα αντί του Αρσενίεβιτς στο δεύτερο μέρος και ο Αστέρας "ζωήρεψε" κάπως, δίχως όμως να κάνει τη μεγάλη φάση, ενώ ντεμπούτο για τον Πανιώνιο έκανε και ο νεαρός Αζέρος Αμπντουλάγιεφ που ήρθε δανεικός από την Έβερτον.
Μάλιστα, ο Αμπντουλάγιεφ κέρδισε το πέναλτι στο 73`, όταν ο Περόνε απέκρουσε σαν... γκολκίπερ το σουτ του Αζέρου! Ο Κούτσι πάντως αστόχησε σουτάροντας ψηλά άουτ, όμως λίγα λεπτά μετά ο Φανούρης Γουνδουλάκης πήρε την ασίστ του Σκέμπτι και με τη βοήθεια και της κόντρας από τον Φορμίκα έκανε το 2-0 καθαρίζοντας το ματς για την ομάδα του.
Το φιλμ του αγώνα: 
90+3` Λήξη του αγώνα
77` Ο Σκέμπρι πάτησε την μπάλα για τον Γουνδουλάκη, αυτός σούταρε και με τη βοήθεια της κόντρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0
74` Ο Κούτσι το εκτέλεσε άστοχα σουτάροντας πάνω από τα δοκάρια!
73` Ο Περόνε έπαιξε... βόλεϊ στην περιοχή, με το χέρι του να βρίσκει την μπάλα στο σουτ του Αμπντουλάγιεφ και ο Κουκουλάκης έδειξε ορθά "βούλα"
45+1` Λήξη του πρώτου μέρους
42` Σέντρα από δεξιά του Κούτσι, ο Κολοβός στόπαρε στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Χακόμπο για το 1-0!
1` Έναρξη του αγώνα
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κβιρκβέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ρόκας, Μιλοβάνοβιτς, Πετκάκης, Κολοβός, Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι.
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Πιπίνης, Φορμίκα, Ουσέρο, Αλβάρες, Μπρέσκα, Αρσενίεβιτς, Ράγιος, Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: