Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Πού θα πας ΠΑΟΚ χωρίς Βιεϊρίνια και Κοντρέρας;

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάζει καλά λεφτά στο ταμείο του από την μεταγραφή του Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ, αλλά να γλιτώνει και κάποια χρήματα από τον Κοντρέρας, όμως χάνει δυο παικταράδες. Και πώς θα βρει αντικαταστάτες; Εύκολο είναι;

Πού θα πας ΠΑΟΚ χωρίς Βιεϊρίνια και Κοντρέρας;
Ο Κοντρέρας είναι ένας εγκέφαλος στην άμυνα. Αν όχι ο κορυφαίος, σίγουρα από τους τοπ αμυντικούς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πολύτιμη η συνεισφορά του τόσα χρόνια. Και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σίγουρα ωφελημένος που τον είχε στις τάξεις του.

Ο Βιεϊρίνια είναι ένα αστέρι από τα λίγα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γρήγορος, τεχνίτης, γκολτζής, φιλότιμος, προσγειωμένος. Ένας παίκτης για μεγάλα πράγματα.

Με τέτοια οικονομικά προβλήματα υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να βρει ισάξιους αντικαταστάτες; Είναι από δύσκολο ως απίθανο.

Κι όταν μια ομάδα χάνει δυο τέτοιες προσωπικότητες, τι θα κάνει; Θα ανεβάσει απόδοση; Μάλλον θα πέσει η απόδοσή της.
Εκεί που ο ΠΑΟΚ ψάχνει τόσα χρόνια για την υπέρβαση που θα τον οδηγήσει στον πρωταθλητισμό, τώρα κάνει ένα εμφανές πισωγύρισμα. Ο Κοντρέρας, ο Βιεϊρίνια και ο Γκαρσία ήταν οι τρείς βασικοί ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να κάνει καλές πορείες στο πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Οι δυο φεύγουν, ο τρίτος έχει ακόμα έναν χρόνο στην πλάτη του. Καλό, λοιπόν, είναι στον ΠΑΟΚ να αναρωτηθούν τι ξημερώνει.

Τα λεφτά που μπαίνουν στα ταμεία μπαλώνουν τρύπες στα οικονομικά, αλλά όπως φαίνεται ανοίγουν άλλες στο αγωνιστικό κομμάτι.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: