Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τσαρούχας: «Όσοι αγαπούν τον Άρη να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή»

Ο Νίκος Τσαρούχας, πρώην πρόεδρος του Άρη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για την ανοιχτή πρόσκληση της ΠΑΕ Άρης σε όλους τους βετεράνους και παλιούς παράγοντες της ομάδας να παρευρεθούν στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε ανθρώπους που μόχθησαν χρόνια για το σύλλογο και να είναι καλεσμένοι. Είναι υποχρέωση των διοικούντων αν υπάρχει αγάπη προς το σύλλογο να τους καλούν. Δεν νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που αγαπούν το σύλλογο και δεν πάνε. Προκαλώ παρά τις δυσαρέσκειες και τις δυσκολίες όλους όσους υπηρέτησαν το σύλλογο να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο γιατί ο αγώνας είναι κρίσιμος γιατί όλοι όταν αισθάνονται την αναπνοή των παλιών στο γήπεδο τους γεμίζει με δύναμη».

Για το αν θα πάει στο γήπεδο:
«Εγώ δεν ήθελα καμιά ιδιαίτερη πρόσκληση για να πάω στο γήπεδο. Το 2012 ήταν για μένα ένα οδυνηρό έτος αλλά θα τα ξεπεράσω και θα είμαι εκεί. Ο Άρης για μένα είναι μια επιπλέον θεραπεία και ένεση ηθικού. Οι νέοι διοικούντες της ΠΑΕ είναι άνθρωποι του Άρη. Δεν είναι άνθρωποι του χρήματος και του πλούτου, θα υπηρετήσουν το σύλλογο ο καθένας με το δικό του τρόπο. Ο αγώνας της Κυριακής είναι πολύ σημαντικός».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: