Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ζαρντίμ: «Δεν έμεινα ευχαριστημένος»

Δεν… εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση των παικτών του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Καβάλα.

Ζαρντίμ: «Δεν έμεινα ευχαριστημένος»
Καλύτερη εικόνα περίμενε από τους ποδοσφαιριστές του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, παρά τη νίκη επί της Καβάλας (2-0) δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των «ερυθρολεύκων» και κυρίως από το πρώτο ημίχρονο.

Δεν θέλησε να σχολιάσει συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως το ρόστερ του συλλόγου είναι πλήρες και αν χρειαστεί θα δοθούν κάποιοι παίκτες δανεικοί για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πρόσωπο του Ολυμπιακού και τους ποδοσφαιριστές με μειωμένο χρόνο συμμετοχής: «Καταρχήν θέλω να πω ότι δε είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου κυρίως στο πρώτο μέρος. Δεν είχαμε ούτε την ένταση ούτε την στάση που έπρεπε. Στο Β' ημίχρονο πήγαμε πιο καλά. Βάλαμε 2 γκολ και νικήσαμε. Όσο για τους παίκτες που με ρωτάτε από την στιγμή που συνολικά η ομάδα δεν μπόρεσε να δείξει ποιότητα δεν ήταν δυνατόν να ξεχωρίσουν. Δεν ήταν εφικτό να δείξουν ποιότητα. Αυτές τις ευκαιρίες πρέπει να τις παίρνουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να διεκδικούν και συμμετοχή στο πρωτάθλημα».

Για την δυσκολία του να ανοίξει ο Ολυμπιακός αντίπαλες άμυνες, όπως της Καβάλας: «Το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν ότι δεν παίζαμε με ένταση. Όταν αγωνίζεσαι με το... πάσο σου τότε δεν μπορείς να δημιουργήσεις προβλήματα. Όταν παίζεις τόσο αργό ποδόσφαιρο όπως εμείς σήμερα δίνεις την δυνατότητα στον αντίπαλο να στηθεί πολύ πιο εύκολα και έτσι δύσκολα του κάνεις την ζημιά».

Για τους ποδοσφαιριστές που ίσως δοθούν δανεικοί: «Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του Γενάρη να υπάρξουν αφίξεις ή αποχωρήσεις. Η αγορά είναι ανοιχτή και εμείς δε έχουμε αποφασίσει ακόμα. Είμαστε καλυμένοι ως ρόστερ. Δεν έχουμε ανάγκες. Είναι πιθανό να φύγουν παίκτες εάν εκδηλωθεί ενδιαφέρον και συμφέρει την ομάδα. Δεν μπορούμε όμως να μιλήσουμε για παίκτες και ομάδες».

Για το 2-0 και την ύπαρξη διπλών αγώνων στο Κύπελλο: «Ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από το εάν τα ματς για την πρόκριση είναι διπλά ή όχι παίζει πάντα για τη νίκη. Στόχος μας πάντα είναι να κερδίζουμε».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: