Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι τεστ για ‘μας»

Στην ηρεμία που έχει φέρει στην ομάδα η έλευση του Ιβάν Σαββίδη και τους στόχους του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

«Κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι τεστ για ‘μας»
«Εμείς θέλουμε να του δείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στο ρόστερ. Κάθε παιχνίδι είναι το τεστ μας. Με την έλευσή του (Σαββίδη) η κατάσταση είναι ήρεμη στα αποδυτήρια. Μας έχει βοηθήσει και με τις μεταγραφές που θα κάνει θα μας βοηθήσει περισσότερο», τόνισε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος για την …ζωή στον ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη μεγαλομέτοχο του συλλόγου. Μιλώντας στον “Sport103.fm” ο νεαρός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις του "Δικέφαλου του Βορρά", κατ' αρχήν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα στην Τούμπα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το περίεργο ξεκίνημα του 2013: «Ξεκίνησε πολύ καλά με ένα διπλό μέσα στην Κομοτηνή (με τον Πανθρακικό). Πιστεύω ότι από εκεί δύσκολα θα περάσουν ομάδες, όπως το κάναμε εμείς. Στην Καλλιθέα πήγαμε για το καλύτερο, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό. Δε μας βοήθησε το γήπεδο. Περιμένουμε τον επαναληπτικό την επόμενη εβδομάδα, για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το γκολ που έλειψε στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά με τον Πανθρακικό αλλά στα δύο επόμενα δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στην Καλλιθέα, είχαμε το κακό γήπεδο, αλλά φταίξαμε και εμείς. Με τον Ατρόμητο, είχαμε έναν αντίπαλο που ήρθε για το μηδέν. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να κάνεις την παραμικρή ευκαιρία, γκολ. Εμείς στις δύο ευκαιρίες δεν το καταφέραμε. Κάθε αντίπαλος που έρχεται στην Τούμπα, έρχεται για να καταστρέψει. Ο Ατρόμητος το πέτυχε, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη που ακολουθεί: «Ο Αστέρας είναι φορμαρισμένος. Είναι δυνατός στην έδρα του. Εμείς όμως είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη. Να δείξουμε από την αρχή ότι πήγαμε για ένα στόχο. Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα βαθμό ως το τέλος του πρωταθλήματος για να είμαστε πρώτοι στα πλέι οφ. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Τρίπολη παίζει επιθετικά, δε θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι όπως με τον Ατρόμητο. Πιστεύω θα βρούμε διαδρόμους για να σκοράρουμε και να φύγουμε νικητές

Για το αν υπάρχει στη σκέψη η ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα: «Τώρα στο μυαλό μας είναι η Τρίπολη, αλλά στο πίσω μέρος είναι και η Καλλιθέα γιατί είναι ένα αποτέλεσμα που μας πληγώνει. Πιστεύω ότι θα έρθει στη Τούμπα, όπως ο Ατρόμητος να κρατήσει το μηδέν. Αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Ειδικά μέσα στην Καλλιθέα μας πληγώνει το αποτέλεσμα. Ειδικά αυτούς τους αγώνες πρέπει να τους κερδίζουμε. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου και μετά με την Καλλιθέα».

Για τη δική του παρουσία: «Στην αρχή πήρα κάποιες ευκαιρίες. Μετά είχα ένα διάστημα που δεν έπαιζα. Περίμενα, δούλευα στην προπόνηση και μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω. Στην αρχή αναγκαστικά λόγω τραυματισμών, αλλά πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνομαι και έχω δικαιώσει τους ανθρώπους που με πιστεύουν. Μέσα από τους αγώνες μου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκω καλύτερο ρυθμό. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ και θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με πιστεύουν».

Για τη σημασία του Κατσουράνη και των έμπειρων παικτών: «Για εμάς τους μικρούς το να παίζουμε δίπλα σε τόσο μεγάλους παίκτες, είναι ένα κίνητρο. Μας δίνουν ώθηση να πάμε πιο ψηλά. Μας βοηθάνε καθημερινά στην προπόνηση να βελτιωνόμαστε. Έχουμε τέλεια συνεργασία. Μας βοηθάνε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ».

Για το που τον… βολεύει να παίζει ο Κατσουράνης: «Αυτός που το κρίνει είναι ο προπονητής. Ακόμα και σέντερ φο να τον βάλει πιστεύω θα δώσει το 100%. Είναι ένα πολυεργαλείο και μας βοηθάει όλους. Για μένα είναι το ίδιο όπου και να παίζει, είτε ως στόπερ, είτε στον άξονα. Όπου και να παίζει εμένα με βοηθάει το ίδιο».

Για τη διαφορά με τον Ολυμπιακό: «Και στον πρώτο γύρο χάσαμε πολύτιμους βαθμούς για να είμαστε πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Χάσαμε ακόμα δύο βαθμούς με τον Ατρόμητο. Είναι δύσκολο να φτάσουμε τον Ολυμπιακό. Κοιτάμε να κλειδώσουμε την πρώτη θέση και να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν προτιμάει Κύπελλο ή έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Για μένα προτεραιότητα είναι να πάρουμε το Κύπελλο που είναι κάτι που το περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Έπειτα είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Εμείς θέλουμε να του δείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στο ρόστερ. Κάθε παιχνίδι είναι το τεστ μας. Με την έλευση του η κατάσταση είναι ήρεμη στα αποδυτήρια. Μας έχει βοηθήσει και με τις μεταγραφές που θα κάνει θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: