Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπούρμπος!!

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο αμυντικός του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος, επέστρεψε στο Ηράκλειο και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπούρμπος
Το «παρών» στην προπόνηση της Τετάρτης (16/1) που έγινε στο ΒΑΚ έδωσε ο αμυντικός του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εδώ και καιρό ήταν στην Αθήνα όπου και ακολουθούσε ειδική θεραπεία σε κλινική, προκειμένου να επιστρέψει απολύτως υγιής.

Ωστόσο, αν ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, θα τον υπολογίζει για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα φανεί τις επόμενες μέρες με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του 29χρονου παίκτη.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τετάρτης ο Πετράκης έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ασκήσεις τακτικής δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ματίας Βερόν και Γιώργος Ιωαννίδης, χωρίς όμως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία, ενώ σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Γιάννης Βιτώρος.

Τώρα όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΟΦΗ να έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του αμυντικού του Εργοτέλη, Μανώλη Τζανακάκη, οι άνθρωποι της ΠΑΕ τα διαψεύδουν. Ωστόσο, τις επόμενες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του νεαρού παίκτη και αν θα φορέσει μεσούσης της σεζόν τη φανέλα των «μελανόλευκων».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: