Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Νίκη γιατί ακολουθεί… Γολγοθάς!

Το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, αναγκάζει την Κιέβο να πάρει βαθμούς στο παιχνίδι με την Πάρμα, σύμφωνα με τον Αλμπέρτο Παλόσκι.

Νίκη γιατί ακολουθεί… Γολγοθάς
Με το… αριστερό ξεκίνησε το δεύτερο γύρο του Καμπιονάτο η Κιέβο, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0 στη Μπολόνια. Ένα αποτέλεσμα που, όμως, δεν πρέπει να επηρεάσει αρνητικά τους παίκτες του Εουτζένιο Κορίνι, αφού η συνέχεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Κάτι που αναγνωρίζει ο Αλμπέρτο Παλόσκι, μιλώντας για το επόμενο ματς της ομάδας του με αντίπαλο την Πάρμα.

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Αρκεί να δούμε τόσο τη βαθμολογική της θέση, όσο και την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που έφεραν με τη Γιουβέντους. Η Πάρμα έχει πολύ ικανούς επιθετικούς. Για να έχουμε ελπίδες, πρέπει να περιορίσουμε τη δράση τους και, παράλληλα, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή τους. Το ματς θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε, αφήνοντας πίσω μας το άτυχο παιχνίδι με τη Μπολόνια», είπε ο Παλόσκι.

Στη συνέχεια ο επιθετικός της Κιέβο εξήγησε τη σημασία του αγώνα με την Πάρμα. «Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι, αφού ακολουθούν οι αγώνες με τη Λάτσιο, την Ίντερ και τη Γιουβέντους. Όσο δύσκολο και αν είναι το ματς, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσκολότερο από αυτά που μας περιμένουν. Αν δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε επικίνδυνες καταστάσεις, πρέπει να πάρουμε τη νίκη με την ομάδα του Ντοναντόνι», τόνισε ο ποδοσφαιριστής της Κιέβο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: