Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Η μεν Ρούνεϊ, η δε Γουίλσιρ!!

Με τους Γουέιν Ρούνει και Τζακ Γουίλσιρ να σκοράρουν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ προκρίθηκαν στο 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα σε Γουέστ Χαμ και Σουόνσι αντίστοιχα με σκορ 1-0.

Η μεν Ρούνεϊ, η δε Γουίλσιρ
Αν και επικράτησαν με το ίδιο σκορ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πιο εύκολο βράδυ σε σχέση με την Άρσεναλ.

Οι μεν «κόκκινοι διάβολοι» ξεπέρασαν σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ και πήραν την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Γουέιν Ρούνει, στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ», αφού στο 9’ συνεργάστηκε άψογα με τον Τσιτσαρίτο και έκανε το 1-0. Στο 78’, ο διεθνής επιθετικός θα μπορούσε να διώξει το άγχος μια και καλή, όμως αστόχησε από την άσπρη βούλα. Τελικά, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και πλέον η Γιουνάιτεντ θα βρει απέναντί της στην επόμενη φάση την Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη.

Από την άλλη, Ο Τζακ Γουίλσιρ πήρε την Άρσεναλ από το χέρι και τη λύτρωσε (1-0) στον επαναληπτικό του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Σουόνσι! Μια, δυο, τρεις… κάποια στιγμή έπρεπε να μπει! Ο Άγγλος μέσος, με αριστερό «κεραυνό» στο 86ο λεπτό χάρισε στους «κανονιέρηδες» τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: