Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Περιμένουν τον Δικαστή!

Από την απόφαση της εκδίκασης της έφεσης κατά της τιμωρίας του Καναβάρο και του Γκράβα θα εξαρτηθούν οι μεταγραφικές κινήσεις της Νάπολι, σύμφωνα με τον Αθλητικό Διευθυντή Ρικάρντο Μπιγκόν.

Περιμένουν τον Δικαστή
Η τιμωρία του Καναβάρο και του Γκράβα για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια, έπεσε σαν… κεραυνός στη Νάπολι και προκάλεσε αλλαγή στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας. Αν η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή στην έφεση που κατέθεσαν οι δύο παίκτες δεν είναι αυτή που οι «παρτενοπέι» ελπίζουν, η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι είναι υποχρεωμένη να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Αθλητικός Διευθυντής, Ρικάρντο Μπιγκόν. «Περιμένουμε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Αν και ελπίζουμε πως οι παίκτες μας θα αθωωθούν, αφού δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση των στημένων αγώνων, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για αυτό. Αν επιβεβαιωθεί η ποινή που τους επιβλήθηκε, είμαστε αναγκασμένοι να στραφούμε στην αγορά για την απόκτηση ενός αμυντικού. Αν ο δικαστής δικαιώσει τους ποδοσφαιριστές μας, τότε οι μεταγραφικές κινήσεις της Νάπολι πρέπει να θεωρούνται τελειωμένες», είπε χαρακτηριστικά ο Μπιγκόν.

Πληροφορίες από τη Νάπολη κάνουν λόγο για επικείμενη κίνηση για την απόκτηση του Ρολάντο. Η διοίκηση της Νάπολι είναι διατεθειμένη να προσφέρει 6 εκατ. ευρώ για να πείσει τους Πορτογάλους, ποσό μικρότερο από αυτό που οι άνθρωποι της Πόρτο ζητούσαν το περασμένο καλοκαίρι.

Όλα, πάντως, θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, η οποία αναμένεται την Πέμπτη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: