Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τα διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης!!

Ο δεύτερος γύρος της Σούπερ Λίγκας ξεκίνησε εδώ και δύο εβδομάδες για τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης
Έτσι, οι ιθύνοντες των Αρκάδων θεώρησαν ως κατάλληλη ημέρα την Τετάρτη, ώστε να ανακοινώσουν τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και καλούν τον κόσμο της αρκαδικής πρωτεύουσας να τα προμηθευτεί, ορίζοντας τιμές κατάλληλες ακόμα και για ανέργους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από τις 17 Ιανουαρίου 2013 ξεκινάει τη διάθεση με μειωμένη τιμή, εισιτηρίων διαρκείας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Η αξία των εισιτηρίων είναι 100 ευρώ και θα διατίθενται για όλα τα τμήματα των θυρών 1 & 2, καθώς και για τη θύρα 3-Τμήμα Α. Τα εισιτήρια αυτά θα είναι έγκυρα για όλες τις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι φίλαθλοι που είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας μπορούν με την επίδειξή της να προμηθευτούν τα εισιτήρια αυτά με κόστος 50 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από την μπουτίκ της ΠΑΕ στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ, από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας του φιλάθλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: