Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε»

Την αισιοδοξία του πως η Σιένα μπορεί να παραμείνει στη Serie A, εξέφρασε το νέο απόκτημα της ομάδας, Φραντσέσκο Ντέλα Ρόκα, παρά τη δύσκολη βαθμολογική θέση της.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε»
Η βαθμολογική της θέση είναι τραγική. Οι 6 βαθμοί ποινής, με τους οποίους ξεκίνησε το πρωτάθλημα, επηρέασαν τη Σιένα, η οποία ποτέ δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στη Serie B. Στα 18 παιχνίδια που απομένουν, οι παίκτες του Τζουζέπε Ιακίνι καλούνται να κάνουν την… υπέρβαση και να συγκεντρώσουν τους βαθμούς εκείνους που θα τους δώσουν ελπίδες για παραμονή στη Serie A. Κάτι που δεν είναι αδύνατο, αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις του Φραντσέσκο Ντέλα Ρόκα.

«Πιστεύουμε πως μπορούμε να σωθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Μπορεί η θέση μας να είναι εξαιρετικά δύσκολη, τα παιχνίδια που απομένουν, ωστόσο, μας επιτρέπουν να ελπίζουμε πως θα σωθούμε», είπε ο νέος παίκτης της Σιένα.

Ο Ντέλα Ρόκα ήρθε ως δανεικός από τη Φιορεντίνα, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να προσαρμοστεί σε μια νέα, δύσκολη πραγματικότητα. «Στη Φιορεντίνα διεκδικούσαμε έξοδο στην Ευρώπη, στη Σιένα την παραμονή μας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ. Το ενθαρρυντικό είναι πως βρήκα ένα καλό περιβάλλον, με παίκτες ενωμένους και αποφασισμένους. Ξεκινώντας από το παιχνίδι με τη Σαμπντόρια, αισιοδοξώ πως θα καταφέρουμε να μαζέψουμε βαθμούς που στο τέλος θα μας επιτρέψουν να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία», υπογραμμίζει ο Φραντσέσκο Ντέλα Ρόκα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: