Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Βιλανόβα: «Κάποια πράγματα δύσκολα εξηγούνται»

Αποφασισμένος για πρόκριση στη ρεβάνς εμφανίστηκε ο Τίτο Βιλανόβα μετά το 2-2 της Μπαρτσελόνα με τη Μάλαγα στο «Καμπ Νου» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Βιλανόβα: «Κάποια πράγματα δύσκολα εξηγούνται»
Αδυνατούσε να εξηγήσει πώς η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 2-2 με τη Μάλαγα ο Τίτο Βιλανόβα μετά τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο στο «Καμπ Νου». Πάντως δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη ρεβάνς.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όπου παίξαμε πολύ καλά. Ήταν ένα παιχνίδι λαθών. Ορισμένες φορές είναι δύσκολο να εξηγήσεις ένα αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς, αλλά θα πάμε για τη νίκη και την πρόκριση. Ακόμη κι αν είχαμε κερδίσει 2-1, πάλι με στόχο τη νίκη θα πηγαίναμε στη ρεβάνς. Ασφαλώς θα θέλαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα τώρα», δήλωσε.

Παράλληλα ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Τιάγκο, που έκανε το λάθος από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ, και στον Αλέξις που έχασε πολλές ευκαιρίες.

Ασφαλώς αναφέρθηκε και στη συμφωνία του Πεπ Γκουαρντιόλα με την Μπάγερν. «Χαίρομαι πολύ που ο Πεπ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο και μάλιστα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης», τόνισε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: