Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Και του χρόνου Ντοναντόνι»

Την πρόθεση της Πάρμα να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι, εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Πιέτρο Λεονάρντι, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Και του χρόνου Ντοναντόνι»
Οι φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν και να είναι αυτός ο διάδοχος του Μάσιμο Αλέγκρι «φουντώνουν» κάθε φορά που οι «ροσονέρι» δεν καταφέρνουν να πάρουν καλό αποτέλεσμα. Ο ίδιος με πρόσφατη δήλωσή του, πως ένα τηλεφώνημα από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θα τον άφηνε αδιάφορο, φροντίζει να ενισχύει τις φήμες αυτές. Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, πάντως, εξακολουθεί να τονίζει πως πρώτη του προτεραιότητα παραμένει η Πάρμα. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Πιέτρο Λεονάρντι, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Ο Ντοναντόνι παραμένει στην ομάδα μας. Οι σχέσεις μας είναι άψογες και η εκτίμησή μας προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη. Αυτός από τη μεριά του απέδειξε πως τρέφει δυνατά συναισθήματα για την ομάδα, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο, χωρίς να ζητήσει ούτε ένα ευρώ αύξηση. Επέκτεινε το συμβόλαιό του χωρίς, σχεδόν, να υπάρξει διαπραγμάτευση», είπε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της Πάρμα.

Προς ενίσχυση της άποψης πως ο Ντοναντόνι θα παραμείνει και του χρόνου στην Πάρμα, ο Λεονάρντι αποκάλυψε πως ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς. «Έχουμε συζητήσει με τον προπονητή μας διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με το πλάνο της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Τόσο οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, όσο και η προετοιμασία, έχουν ήδη συζητηθεί και έχουμε ξεκινήσει μαζί την οργάνωση της επόμενης χρονιάς», σημείωσε ο Πιέτρο Λεονάρντι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: