Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ήρθε ο Διαμαντάκος, σήμερα στην προπόνηση


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού θα βρίσκεται –εκτός απρόοπτου- στη σημερινή προπόνηση του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχοντας μια πρώτη γνωριμία με τον Λούκας Αλκαράθ και τους συμπαίκτες του. Κατά τα φαινόμενα ο 19χρονος φορ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης των κιτρίνων.

Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη εδώ και ημέρες, όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσω του «Metrosport». Χθες, ο παίκτης πήρε το «ο.κ.» και από τον Ολυμπιακό και ταξίδεψε κατευθείαν για τη Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές που αν ευδοκιμήσουν τότε θα φορέσει κατευθείαν τα κιτρινόμαυρα. Το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ δεν είναι στο δικό του χέρι. Είναι στου Αλκαράθ, αλλά κυρίως είναι θέμα ενημερότητας. Στην Οδό Αλκμήνης αφήνουν να εννοηθεί ότι η εξασφάλιση ασφαλιστικής ενημερότητας είναι τυπικό και το αργότερο μέχρι αύριο θα ανοίξει και επίσημα ο δρόμος για τις ανακοινώσεις των μεταγραφών. Το ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά «κάλλιο αργά, παρά ποτέ» όπως λέει και ο λαός.

Μετά τον Δημήτρη Διαμαντάκο (συμφώνησε για δανεισμό) ο Άρης περιμένει την απάντηση του Ολυμπιακού και για τον Ανδρέα Τάτο. Ο συγκεκριμένος αποτελεί διακαή πόθο όλων στον Άρη και δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει επίσημη ενημέρωση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σημαντικό έδαφος κερδίζει και η περίπτωση του Γιάννη Ζαραδούκα, επίσης για δανεισμό στον Άρη. Μετά και τις δηλώσεις του Σταύρου Λαμπράκη, η περίπτωση απόκτησης του Γιώργου Σαρρή απομακρύνεται, με το ρεπορτάζ του «Μ» να επιβεβαιώνεται από την πρώτη στιγμή για την αρνητική στάση των Κρητικών στην επίσημη πρόταση που κατέθεσε ο Άρης για τον παίκτη.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: