Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Πιπίνης: «Θα παίξουμε στα ίσα τον ΠΑΟΚ»

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Χρήστος Πιπίνης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στο ΠΑΟΚ.


Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε για να πλησιάσουμε τη δεύτερη θέση. Βλέπουμε τον ΠΑΟΚ ως ανταγωνιστεί της δεύτερης θέσης. Και οι δύο ομάδες παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι θα κριθεί στο πόσο καλά θα είναι στημένες οι άμυνες. Θα είναι ένα δυνατό και κλειστό παιχνίδι γιατί το θέλουμε και οι δύο».

Για τις δύο προσθήκες του ΠΑΟΚ (Κατσουράνης, Σίλντεφελντ):

«Είναι δύο πολύ καλές μονάδες για τον ΠΑΟΚ. Για τον Κατσουράνη είναι γνωστή η αξία του. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει και γίνεται δυνατή ομάδα. Εμείς όμως θα τον παίξουμε στα ίσα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Αστέρα:

«Όταν είσαι σε μικρή επαρχιακή πόλη δεν μπορείς να έχεις τον κόσμο που έχει ο ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε μια πολύ καλή διοίκηση χωρίς κανένα πρόβλημα. Βγήκαμε στην Ευρώπη πέρσι και τα επόμενα χρόνια έχει τα φόντα να κάνει το κάτι παραπάνω».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα:

«Τα είδα και τα δύο παιχνίδια. Με την Καλλιθέα ήταν συγκυριακό και ο Ατρόμητος έπαιξε αμυντικά. Δε νομίζω ότι κάνει «κοιλιά» ο ΠΑΟΚ αλλά ούτε ο κόσμος του θα τον αφήσει να κάνει. Θα είναι δύσκολο για εμάς αλλά όχι ακατόρθωτο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: